Het eerste seizoen van Mindhunter was een regelrechte hit. In het eerste seizoen volgen we twee FBI agenten die proberen in de geest van moordenaars te kruipen om misdaden op te lossen en was gebaseerd op de non-fictieboek Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. Eindelijk is bekend wanneer we de heren weer in actie kunnen zien.

mindhunter seizoen 2 netflix FEM FEM

Het was lang stil rondom de serie van David Fincher, maar eindelijk is het duidelijk wanneer we het vervolg seizoen kunnen streamen op Netflix. Markeer alvast 16 augustus in je agenda want dan zal het verhaal over seriemoordenaars in de Verenigde Staten dus verder gaan.

Mindhunter Seizoen 2

Veel weten we nog niet over het vervolg seizoen maar wat we wel al weten is dat er zal worden ingezoomd op de Atlanta Child Murders. Deze moorden speelde zich af tussen 1979 tot 1981 waarbij minstens 28 kinderen, adolescenten en volwassenen werden gedood. Acteur Jonathon Groff zal weer te zien zijn als Special Agent Holden Ford en Holt McCallany is terug als Bill Tench.

Afijn, nog iets meer dan een maand en dan staat het eindelijk op Netflix. Tot die tijd zijn deze bloedstollende Scandinavische thrillers een aanrader mocht je houden van misdaadseries.