Netflix weet de laatste tijd wel raad met hun aanbod. Hoewel er een hoop knallers worden verwijderd, maken ze het ook vrijwel meteen weer goed. Er worden namelijk dagelijks nieuwe knallers toegevoegd aan het aanbod. Eén van die nieuwe goede titels is Liebes Kind, oftewel: Dear Child. Deze mini-serie op Netflix zorgt in een aantal dagen al voor veel verbijstering bij de kijkers.

mini-serie op Netflix
Bron: Netflix

Waar gaat Liebes Kind (Dear Child) over?

Deze mini-serie is eigenlijk gebaseerd op het gelijknamige boek Liebes Kind. Dit boek, en nu dus ook de mini-serie, vertelt het verhaal over een vrouw die samen met haar twee kinderen al heel lang opgesloten zit in een woning. Ze wonen dus eigenlijk in een afgesloten wereld en moeten alles opvolgen wat hen gezegd wordt. Toch slaagt de vrouw er samen met één van de kinderen in om het zwaar beveiligde huis te ontsnappen. Tijdens die ontsnapping gaat het compleet fout. De twee komen bijna om bij een auto-ongeluk. Hierdoor komen ze in het ziekenhuis terecht, waar de vele vragen al snel gesteld wordt.

De serie, die dus gemaakt is door onze Oosterburen, heeft een cast waar je u tegen zegt. Dat maakt dat de serie een hoop indruk maakt, want hij wordt steengoed neergezet door de acteurs en actrices. Toegegeven: het is even wennen aan de taal, maar voor je ’t weet ben je dit vergeten. Dan ben je met niets anders bezig dan het mega spannende en meeslepende verhaal.

Mini-serie op Netflix zorgt voor verbijstering

Niet alleen wij zijn onder de indruk van deze mini-serie op Netflix. Kijkers laten namelijk op sociale media weten zelf ook helemaal in verbijstering te zijn van deze goede serie. En dat is aan alles te zien! Zo heeft de mini-serie vrijwel meteen een plekje te pakken in de Top 10 van series in Nederland. Maar niet alleen de kijkers zijn onder de indruk. Ook de echte experts zijn er over te spreken. Zo scoort de mini-serie op IMDb een 7,5/10. Ben jij benieuwd naar de serie? Bekijk hieronder de trailer van Liebes Kind.