Weer een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent ook: veel nieuwe releases als het gaat om films en series. Wij sommen de Netflix-nieuwkomers voor de maand september voor je op.

netflix september

Nieuw op Netflix

Tegelijkertijd begint het zonnetje langzaam weer te verschijnen en proberen we de laatste zomerdagen zoveel mogelijk buiten te spenderen. Maar hoe ga je dan ook nog tijd vrij maken om lekker achter de buis te kruipen? Hiervoor hebben wij de oplossing: we hebben alvast een lijstje gemaakt met series die jij volgens ons moét zien. Zo hoef jij niet meer te zoeken en kan je zowel van het weer genieten, als thuis meteen genieten van deze nieuwe films en series.

Happy Ending

Luna en Mink vieren het eenjarige jubileum van hun relatie. Mink weet dat Luna al sinds het begin van hun relatie slechts doet alsof ze haar hoogtepunt bereikt; Luna durft echter op dit punt van hun relatie hier niet meer over te beginnen. Haar beste vriendinnen brengen haar ertoe om nieuwe dingen uit te proberen, en zo stelt ze een spannend idee voor aan Mink: een trio. Zo verwelkomen ze de klimaatactiviste Eve in hun slaapkamer. Hierdoor komt het leven van Luna volledig op zijn kop te staan. Happy Ending staat vanaf 1 september op Netflix.

Sex Education

De welbekende serie is terug met een vierde seizoen! In het nieuwe seizoen staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging na het sluiten van Moordale Secondary. De studenten gaan nu naar Cavendish Sixth Form College. Otis maakt zich vooral zorgen over zijn werk als spicy therapeut, want deze blijkt er op deze school al te zijn. Eric probeert te voorkomen dat hij weer als de loser van de school wordt gezien. Maeve woont ondertussen in Amerika en studeert aan Wallace University. Otis mist Maeve wel enorm. Zou er dan alsnog een happy ending in petto zijn voor deze twee? Deze heerlijke serie is vanaf 21 september te zien.

Fifty Shades Freed

Ook deze klassieker staat vanaf deze maand op Netflix. De film is uitgekomen in 2018 en is het derde en laatste deel van de Fifty Shades-reeks. In dit deel trouwen Christian en Anastasia dan eindelijk met elkaar. Het geluk lijkt niet op te kunnen, maar helaas zijn er mensen die het ze niet gunnen. Dit zorgt voor spanning en frustraties, maar ze zouden zich er samen doorheen moeten slaan. Gaat dit ze lukken? Fifty Shades Freed is te zien vanaf 4 september.

Top Boy

Seizoen drie van Top Boy komt op 7 september terug op Netflix. Hiermee komt er gelijk een eind aan de Britse dramaserie. De hoofdrolspelers zijn Dushane (Ashley Walters) en Sully (Kane ‘Kano’ Robinson). Zij maken deel uit van een groep die handelt in verboden middelen in een flatwijk in Noord-Londen. Echter, Sully’s acties hebben aan het einde van seizoen 2 zijn relatie met Dushane veranderd. Wel krijgt hun geheime onderneming te maken met dreigingen van buitenaf. Het derde seizoen bestaat uit zes afleveringen, dus dat wordt lekker bingen!

El Cuerpo en Llamas (Burning Body)

De Spaanse actrice Úrsula Corberó (vooral bekend van haar rol als Tokio in La Casa de Papel) is binnenkort te zien in een nieuwe misdaadserie op Netflix. De film is gebaseerd op een waargebeurde strafzaak uit 2017 waarbij een uitgebrande auto wordt gevonden bij een waterreservoir in Barcelona. In de auto ligt het lichaam van agent Pedro. Het onderzoek naar zijn dood leidt naar wrede ontdekkingen die te maken hebben met geweld en andere heftige praktijken. Het blijkt dat hier ook nog twee andere politieagenten bij betrokken zijn: Pedro’s partner Rosa en haar ex-vriend Albert.