Ted Bundy: de man die zo’n honderd moorden op zijn geweten had. Als je fan was van docu’s zoals Making A Murderer, Evil Genius óf The Staircase, dan wil je deze documentaireserie over de beruchte seriemoordenaar ook niet missen.

misdaadserie netflix FEM FEM

Ted Bundy

De vierdelige docuserie wat vanaf 24 januari op Netflix te zien zal zijn volgt Ted Bundy tijdens zijn laatste dagen. Precies dertig jaar geleden werd hij geëxecuteerd voor drie moorden uit de jaren zeventig maar toch word er gezegd dat Ted Bundy veel meer op zijn geweten heeft. Door middel van geluid- en video-opnames die nog nooit eerder zijn vertoond volg je gesprekken met de seriemoordenaar enkele dagen voor zijn dood en leer je hoe het hem is gelukt om zo lang uit de handen van de politie te blijven.

Ted Bundy is meer dan alleen een seriemoordenaar. Ook heeft hij vrouwen verkracht en gekidnapped en valt het woord necrofiel ook vaak wanneer er over hem wordt gesproken. En hoewel hij op death row zat voor drie bewezen moorden, gaf hij vlak voordat hij werd geëxecuteerd aan dat hij minstens dertig vrouwen had vermoord. Toch zijn er ook mensen overtuigd dat het rond de 100 vrouwen zouden kunnen zijn geweest.

Netflix

Regisseur van de Netflix-docu is Joe Berlinger en vanaf 24 januari te zien op Netflix – de dag dat Ted Bundy dertig jaar geleden werd geëxecuteerd.

Lees ook: de laatste toevoegingen op Netflix in januari.