Missionaris staat niet bekend als het meest spannende standje, maar wel als een van de meest gebruikte posities. Helemaal niet zo gek, want het kan een hele fijne positie zijn. Het is gemakkelijk, intiem en voelt ook gewoon heel fijn. Toch kan het standje een beetje saai zijn, maar geen zorgen, dit zijn 3 manieren om het missionaris standje spannender te maken.

missionaris standje

Hoe maak je het missionaris standje spannender?

Zin om iets nieuws te proberen in de slaapkamer, maar geen idee waar je moet beginnen? Probeer eens deze 3 manieren van het missionaris standje!

The pretzel dip

Dit standje is perfect voor alle verliefde koppels die elkaar toch willen aankijken, maar wel iets nieuws willen proberen dan het standaard missionaris standje. Ga op je linkerzij liggen, en zorg dat je partner over jou linkerbeen knielt. Vervolgens wikkel je je rechterbeen om zijn middel. Een win-win voor iedereen. Hij heeft diepe penetratie, en jouw G-spot wordt perfect gestimuleerd.

The baseball catcher

Bij dit standje neemt je partner een squat positie aan met zijn benen uit elkaar. Vervolgens duw jij je heupen omhoog, en leg je je benen over zijn dijbeen. Een tip; zorg ervoor dat je tenen het bed nog aanraken. Zo heb je en hele diepe penetratie en je blijft in balans. Zorg ervoor dat je partner tegelijkertijd je clitoris of tepels streelt voor extra stimulatie.

Cat

Bij dit standje ligt je partner volledig op je. Zorg ervoor dat je op je rug ligt, en laat je partner zijn lichaam plaatsen bovenop je met zijn schouder boven je kin. Je lover kan zijn onderarmen gebruiken om op zijn eigen gewicht te steunen. Buig je knieën en til je heupen iets op. Tip; leg een kussentje onder je heupen, zo heb je nog diepere penetratie.

Lees ook: Door deze fijne seksstandjes hoef je niet meer naar de sportschool