Jup! Moederdag staat voor de deur (zondag 9 mei, je was het vergeten hè?). Deze dag staat geheel in teken van de vrouw die jou op de wereld heeft gezet. Dus is dit dé uitgelezen kans om haar te bedanken voor alles wat ze voor jou heeft betekent! En de beste manier om dat te doen is, al sinds zo lang we ons kunnen herinneren, met een goede bos bloemen. Maar welke bos past nou het beste bij jouw mama? Wij hebben een mooie selectie voor je gemaakt gebaseerd op het karakter van je mams. Hieronder vind je de bos bloemen die het beste bij jouw moeder past!

Bloemen voor je moeder

Bloemen zeggen vaak meer dan woorden. Zorg er daarom ook voor dat je een goede bos bloemen uitzoekt. En nee niet op basis van je eigen smaak, maar aan de hand van de persoon die jouw mama is. Hieronder vind je 3 verschillende bosjes op een rij.

Type 1: De uitgesproken moeders

Is jouw moeder een pittige dame, die altijd wel haar woordje heeft klaar liggen? Dan is een statement-boekt de perfecte match voor jouw mams tijdens Moederdag. Denk aan: Lange opvallende stelen en knallende kleuren. Deze bos is perfect voor een prominente plek in huis – net zoals jou moeder die inneemt in jouw leven!

Type 2: De verbindende mama’s

Hoewel elk boeket een kunstwerk an sich is, scoort het dromerige, maar vrij uitziende veldboeket toch wel echt de meeste punten. Dit komt doordat de bloemen op verschillende hoogtes zijn afgesneden. Het maakt niet uit hoe laat je haar belt, ze neemt altijd op. Ze is namelijk altijd in voor een goed gesprek. Met haar altijd opgewekte en ontspannen energie is ze een sociale vlinder. Zo iemand die iedereen kent en altijd wel weet met wie je moet praten als je ergens hulp bij nodig hebt.

type 3: De bezige bijen

Als dit type jouw moeder is, dan is ze waarschijnlijk altijd in de weer! Daarom is het voor haar maar al te leuk om voor haar harde werken een beloning te krijgen, in de vorm van een passend boeket. Droogbloemen zijn daarom ook de perfecte match voor jou te drukke mamma. De bos is onwijs hip en heeft geen verzorging nodig. Win-win!

Lees ook: Dit is het moederdag cadeau dat je eigenlijk liever zelf wilt houden