Wat geef je een moeder die alles al heeft wat haar hart begeert? Uitjes, etentjes en high tea’s kan ze in ieder geval deze maand op haar buik schrijven… No worries, we’ve got your back! Dit is het ultieme verwen cadeau voor jouw mamma.

Yumeko beddengoed FEM FEM

Heerlijk in slaap vallen

Wat jij jouw mamma (en natuurlijk iedereen) gunt, is de beste kwaliteit nachtrust. Deze twee dingen komen samen in de fijne dekbedovertreksets van YumekoDit Nederlandse merk gebruikt alleen de fijnste duurzame stoffen en zorgt voor een ethische productie en handel.

Bekijk de dekbedovertreksets hier!

Hotelovernachting in eigen huis

De ultrazachte dekbedovertrekken van Yumeko worden gemaakt van gewassen linnen of katoensatijn. Dit is heel zacht materiaal, waardoor jouw mamma haar eigen bed niet meer van een hotelbed kan onderscheiden! Een ontbijtje op bed erbij, et voilà : toch nog die geïmproviseerde hotelovernachting voor Moederdag 2020.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Yumeko (@yumeko_amsterdam) op

Het fijne aan dit materiaal is dat het juist leuker staat wanneer het dekbed níet gladgestreken en strakgetrokken over het bed ligt. Sterker nog, deze set komt het beste tot zijn recht als hij niet gestreken is en wat kreukelig blijft. Daarnaast is het beddengoed gelijk een lifesaver bij pluizig en droog haar. Een satijnen kussensloop droogt je haar namelijk niet uit. Win-win! Een duurzaam cadeau waar je jouw moeder dus niet alleen met Moederdag, maar ook de rest van het jaar blij mee maakt.

Lees ook: Moederdag 2020: de allerleukste cadeaus om je moeder te geven