Monica kondigde vorig jaar aan een tweede boek uit te brengen. Hoewel ze nog niet veel hierover los gelaten heeft, plaatst ze nu een speciaal kiekje op haar Instagram. In een eerder opgenomen podcast licht de YouTube-ster nog een tipje van de sluier op: het wordt namelijk geen geschreven boek. “En dat is alles wat ik er tot nu toe over ga zeggen”, onthult ze met een mysterieus lachje.

monica geuze FEM FEM
@monicageuze Instagram

Cover

Nu is het dan eindelijk zo ver. Je kunt het boek alvast pre-orderen via de bio link van Monica. De cover heeft, zoals we hieronder kunnen zien, een speciale boodschap. In het eerste shot zien we Monica op en top in de make-up, de haren in een mooie coupe en een strak lijf waar je u tegen zegt. In de tweede foto zien we het échte geschoten beeld van Monica. Duidelijk dus, dat aan het eerste beeld het een en ander gesleuteld is. De titel van het boek ‘unreleased’ zal waarschijnlijk inspelen op de huidige schoonheidsidealen, het aan een bepaald verwachtingspatroon voldoen én hoe makkelijk het is om beeld en tekst te bewerken.

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het nieuwe boek, maar vinden het nu al een goede zet van Monica. Op haar post krijgt de presentatrice en vlogster ook alleen maar lovende reacties.

Lees ook: Wil jij op een eenvoudige manier karmapunten verdienen? Dan kun je dit doen!