Monica Geuze kennen we inmiddels allemaal en heeft haast geen introductie meer nodig. Terwijl ze vroeger bekend was als de “vriendin van” is ze nu een mega business babe en heeft ze haar eigen naam op de kaart gezet. Monica heeft ontzettend veel volgers die alles over haar willen weten. Zo ging de realityster met LINDA in gesprek over haar cosmetische ingrepen.

Op welke leeftijd begon Monica Geuze met fillers?

Op 19-jarige leeftijd gebruikte Monica voor het eerste fillers. Monica vertelt aan LINDA dat ze zichzelf zonder make-up niet mooi vindt. Ze heeft fillers in haar kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad. Aardig wat dus! Het moet volgens Monica wel natuurlijk blijven, anders vindt ze het niet mooi. Dit is dan ook de reden dat ze een tijdje geleden fillers uit haar bovenlip liet halen. Het zag er namelijk nep uit. Misschien had Mo even dit artikel met alles over lipfillers moeten lezen. Dan was deze ingreep wellicht overbodig geweest ;).

Niet zonder make-up de deur uit

In haar eerste paar vlogs (ja, we gaan hier waaaaaay back) zagen we Monica nog wel eens zonder make-up. Dat is echter verleden tijd! Enkel als ze make-up draagt kan Monica met een goed gevoel de deur uit. Een beetje concealer en highlighter doen volgens haar al wonderen. Ze weet precies hoe ze de producten moet gebruiken om er nét wat sprankelender uit te zien.

Kritiek op Instagram

Als je je hele leven op het internet plaatst is er een grote kans dat je een lading aan kritiek over je krijgt waar je in eerste instantie nooit om had gevraagd. Toen er een make-uploze foto van Monica op the gram verscheen was er dan ook een comment die zei, “Hier wil je toch niet naast wakker worden?” Gelukkig namen veel jonge meiden het voor Monica op wat ze erg lief vond.

Lees ook: Alles wat de vriendin van Donny Roelvink aan haar uiterlijk heeft laten doen