Heb je het Gouden Televizier Ring Gala gemist? Dan was je was niet de enige! Blijkbaar was Monica Geuze ook niet aanwezig. Benieuwd wat de reden daarvan was? Wij praten je bij!

Monica Geuze Goude Televizier ring
Bron: @monicageuze

Andere verplichtingen voor Monica Geuze

We denken dat iedereen Monica Geuze inmiddels wel kent. Ze heeft zo’n 1,3 miljoen volgers op Instagram en 600.000 abonnees op YouTube – dus we kunnen wel stellen dat ze een mega fanbase heeft. Enne, dit kwam dan ook terug in haar nominatie voor de Televizier-ring. Want Geuze maakte niet eenmaal, maar zelfs tweemaal kans op de prijs. Dus waarom was ze dan in godsnaam niet aanwezig in Carré?

Monica had helaas andere verplichtingen die avond. De reden is heel geldig en begrijpelijk, en is ook de reden waarom Ruben Nicolai, Gerard Joling, Loretta Schrijver of Carlo Boszhard niet aanwezig waren in de zaal. De finale van The Masked Singer werd namelijk gisteravond opgenomen. Als nieuw lid van het panel van deze muzikale raadshow moest Monica helaas ook het event in Carré missen.

Maarre, we snappen het helemaal dat sommige fans teleurgesteld waren dat ze hun favoriete influencer niet konden zien schitteren op de rode loper van het Gouden Televizier Ring Gala. Het is toch altijd leuk om te zien wat voor geweldige outfit ze draagt en met wie ze poseert.

Toch nog een beetje erbij

Monica werd echter vertegenwoordigd door haar broer Matthijs in Carré, ook wel bekend als drag queen Miss Cartier, die volledig gekleed ging in de stijl van zijn vloggende zus. Als Monica een prijs had gewonnen, zou haar dubbelganger die in ontvangst nemen. Zo leek het net alsof Monica er toch een beetje bij was, zij het op een unieke en originele manier! Enne, we maken geen grapje wanneer we het over haar ‘dubbelganger’ hebben. Want eerlijk is eerlijk, Miss Cartier lijkt hier sprekend op zijn zus!

Miss Cartier als Monica Geuze
Bron: RTL

En zo zie je maar weer, soms overlappen verschillende verantwoordelijkheden elkaar en moeten we beslissingen maken die misschien niet altijd iedereen gelukkig maken. Enne, laten we eerlijk zijn, er komen nog genoeg rode lopers en glamoureuze evenementen aan, waar we Monica zeker weten kunnen zien. Dus laten we geduldig wachten tot volgend jaar. Onze gok is namelijk dat ze dan weer genomineerd zal worden!