Afgelopen weekend verliep niet zoals Monica Geuze in haar hoofd had. Er is namelijk ingebroken in haar auto. En dit is niet de eerste keer… laat de brunette weten in haar Instagram stories.

bron: @monicageuze
bron: @monicageuze

Thanks aan de 2 zwervers

Afgelopen weekend is er weer ingebroken in Monica’s auto. Ze laat op haar Instagram story het volgende weten: “Thanks aan de 2 zwervers die vannacht om 3.00 mijn auto hebben opgeruimd.” Helaas was het geen meuk wat er in Monica haar auto lag, maar lagen er voornamelijk dure items in haar auto. “Hoop dat het Sophia Mae pakket jullie huis als een thuis zal laten voelen, jullie de show stelen met mijn Burberry trenchcoat en jullie een hoop vrouwtjes verleiden met die prachtige maar vooral sexy Dsquared2 boots”, schrijft ze. “Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond.”

bron: @monicageuze
bron: @monicageuze

Helaas al de derde keer

Het is helaas niet de eerste keer dat er word ingebroken bij Monica. Vorig jaar werd er in april én september ook een autoruit ingeslagen, en daarnaast is er ook een keer in haar oude woning ingebroken toen ze op vakantie was. Er is toen gelukkig niks gestolen maar het is altijd schrikken als er iemand in je huis heeft lopen snuffelen. Voor de inbraak in haar huis zijn al de nodige maatregelen genomen en haar auto is voorzien van een anti-inbraaklaag. Helaas heeft de anti-inbraaklaag alleen niet geholpen en is er dus weer ingebroken in haar auto. Of Monica Geuze aangifte gaat doen is onduidelijk, laat haar manager weten aan RTL Boulevard.

Sophia Mae pakket gestolen

Naast de jas en de boots is er ook een Sophia Mae pakket uit de auto gestolen. Sophia Mae is de eigen lifestyle-lijn van Monica. “Het bevat producten die voor mij echt symbool staan voor een selfcare-momentje” liet Monica eerder weten aan RTL Boulevard. De naam van het merk is dus Sophia Mae en de brunette laat weten dat dit eerst een potentiële naam voor haar dochtertje was, maar dat ze toch voor Zara-Lizzy zijn gegaan. “Ik dacht echt: dit project is mijn tweede kindje. Ik keek in de notities op mijn telefoon, want hier ik heb ooit een namenlijstje gemaakt met potentiële kindernamen. Toen zag ik Sophia Mae staan en dacht ik: dit is het. Het was een soort klik, alles klopte gewoon.”

Lees ook: Monica Geuze neemt wel een heel onverwachtse beslissing