Een aantal maanden geleden schreven we dat het luxe penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen te koop stond. Monica kocht dit penthouse drie jaar geleden met haar toenmalige partner Lars Veldwijk, de vader van dochtertje Zara-Lizzy. Nu blijkt dat Monica een rigoureus besluit heeft genomen. Ze haalt het huis weer uit de verkoop.

Monica Geuze
Instagram @monicageuze

Penthouse in Vinkeveen

Ongeveer 5 maanden geleden zette Monica Geuze en Lars Veldwijk hun penthouse in de verkoop voor een vraagprijs van €695.000. Wat blijkt? In ruim 4 maanden is er geen koper komen opdagen. What! We kunnen ons dit haast niet voorstellen. Het penthouse was namelijk volledig gerenoveerd en bevindt zich op een prachtige en rustige locatie niet ver van de hoofdstad.

Monica haalt penthouse uit de verkoop

Monica heeft in overleg met haar ex-vriend Lars besloten om het penthouse uit de verkoop te halen omdat er dus geen koper kwam opdagen. Het idee is om het huis later weer te verkopen tegen een lagere vraagprijs. Monica en Lars kochten het appartement in 2018 voor €550.000. Ze lieten er een hypotheek van hetzelfde bedrag op vestigen plus nog eens een hypotheek van €60.000 door haar eigen BV.

Waar woont Monica nu?

Als je een trouwe volger van Monica bent zal je wel weten dat ze nu samen met haar lover Robbert woont in Amsterdam. Ze kochten een appartement voor 1,6 miljoen (!) euro. Dit lieten ze daarna nog eens helemaal renoveren. Dit is natuurlijk een klap met geld, maar dan woon je niet op zomaar een plek. Monica en Robbert hun woning is namelijk gevestigd in Oud-Zuid. Het design van de woning is prachtig en stiekem krijgen we zelf de kriebels om een Pinterest bord te maken voor ons toekomstige stulpje.

Lees ook: Monica Geuze shockeert volgers met heftig nieuws