Vorig jaar werd Monica Geuze door FHM (For Him Magazine) uitgeroepen tot ‘De Mooiste Vrouw van Nederland van 2021’ en gister liet Monica zien dat ze die titel nog steeds waard is. Ze plaatste een foto op haar Instagram in een prachtig lingeriesetje en is niet bang om haar body te showen.

De Mooiste Vrouw van Nederland

Ieder jaar roep het tijdschrift FHM, wat gericht is op mannen tussen de 18 en 40 jaar, opnieuw de mooiste vrouw van het jaar uit. En vorig jaar was dat niemand minder dan Monica Geuze. Hoewel Monica natuurlijk vereerd was om de titel te ontvangen, had ze hier wel zelf een opmerking over: “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”

De FHM-verkiezingen werden eerder gewonnen door Doutzen Kroes, Tess Milne, Kim Feenstra, Nochtli Peralta Alvarez, Shelly Sterk, Jessie Jazz Vuijk en Sylvana IJsselmuiden. Stuk voor stuk prachtige vrouwen!

Lingeriefoto

Gister postte Monica een sexy foto on the gram waarin ze een heel mooi zwart lingeriesetje draagt. De eerste foto is een portret, maar als je een keer swipet kom je bij de foto terecht. We zien eigenlijk niks van Monica’s gezicht en enkel de vormen van haar lichaam en haar prachtige haren. De foto oogt daarom super classy!

Betekent deze lingeriefoto dat er een nieuwe shoot voor FHM aan zit te komen met Monica Geuze? We weten nog dat ze bij de vorige shoot vertelde dat ze het erg spannend vond, en dat dit iets heel erg uit haar comfortzone is. We zijn benieuwd. You go Mo!

Lees ook: Monica Geuze neemt een wel heel onverwachtse beslissing