Drie jaar geleden kocht Monica Geuze samen met haar toenmalige vriend (en vader van dochter Zara-Lizzy) Lars een luxe penthouse in Vinkeveen. Inmiddels is het leven van Geuze een tikkeltje veranderd. Ze nam afscheid van Lars en vond nieuwe liefde Robbert. Dat betekent tijd voor iets anders. Het luxe penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop.

Monica Geuze kocht nieuw huis

Wie Monica Geuze regelmatig volgt, weet dat ze samen met Robbert een tijdje geleden een nieuw appartement kocht in Amsterdam. Dat voor een behoorlijk bedragje van zo’n 1,6 miljoen euro. Dat liet ze vervolgens compleet renoveren. Inmiddels woont ze samen met haar dochtertje Zara-Lizzy en liefde Robbert met veel plezier hun paleisje.

Penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop

Nu is het tijd om afscheid te nemen van het luxe penthouse in Vinkeveen. Ze zet het nu te koop voor een bedrag van €695.000 euro. Nogal een vraagprijs, maar daar krijg je dan ook heel wat voor terug. Dit volledig gerenoveerde luxe penthouse bevindt zich om te beginnen op een uiterst mooie locatie. Het gaat om een heerlijk rustige locatie, maar toch niet al te ver van de hoofdstad.

penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop
Bekende Buren
penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop
Bekende Buren

Verder heeft dit penthouse van binnen ook nog het een en ander te bieden. Om te beginnen heeft het twee verdiepingen. Hier vinden we twee slaapkamer en een afgewerkte badkamer. Verder is er uiteraard een grote woonkamer en een open keuken mét kookeiland én eetkamer. Tot slot heeft dit penthouse haar eigen dakterras. Deze betreed je via de open deuren die zich in de eetkamer bevinden. Dat betekent dat een zomerse BBQ gemakkelijk te organiseren is.

penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop
Bekende Buren
penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop
Bekende Buren

Geuze kocht het penthouse destijds zelf voor een bedrag 550.000 euro. Ook liet ze er een hypotheek van hetzelfde bedrag op zetten en nog een extra van 60.000 euro vertrekt door haar eigen BV.

Lees ook: Binnenkijken in het nieuwe optrekje van Monica Geuze in Amsterdam