De laatste tijd gingen er een aantal roddels rond waaruit bleek dat de relatie tussen Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese niet lekker verliep. Zijn de twee uit elkaar?

Instagram @monicageuze
Instagram @monicageuze

Zijn Monica Geuze en Robbert uit elkaar?

Inmiddels zijn Monica Geuze en Robbert al twee jaar samen. De twee leerden elkaar kennen via dating app Raya en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nu kwam Juice Channel met het nieuws naar buiten dat hun relatie verleden tijd zou zijn, dit nieuws brachten verschillende bronnen naar buiten. De twee zouden aardig wat problemen in hun relatie hebben en Monica heeft dit zelfs in haar vlogs besproken.

Monica reageert op geruchten rondom relatiebreuk

De laatste tijd gingen meerdere geruchten de ronde dat Monica en Robbert niet meer samen zouden zijn. Op deze roddels wilde Monica niet reageren. Volgens Juice Channel was dit alleen maar meer bewijs dat de twee niet meer samen zijn. Ze had ze namelijk gewoon kunnen ontkrachten, toch?

Geen foto’s op Instagram

Dit nieuws kwam niet uit de lucht vallen; we zagen maar weinig terug van Robbert op de Instagram pagina van Monica de laatste tijd. Wel kwam hij af en toe voorbij in haar vlogs, maar niet op de leuke manier die we normaal gewend waren. En als dat nog niet duidelijk genoeg was; Robbert was niet eens te zien in de recap video die Monica plaatste van het jaar 2021. Dit viel één oplettende volger van Monica op, waarna ze geblokkeerd werd en Monica snel een foto met Robbert plaatste. What?

Niet lekker in haar vel

Haar relatie is niet het enige wat stroef verloopt op het moment. Door haar succes heeft Monica last van FOMO. Ze is ouder dan eerst en is geen fan van alle verplichtingen die het leven met zich meebrengt. Voor deze issues is ze in gesprek gegaan met een psycholoog.

Lees ook: Het luxe penthouse van Monica Geuze in Vinkeveen staat te koop