Monica Geuze deelt regelmatig grappige TikTok’s, waarin zich van haar hilarische kant laat zien. Ook nu had ze weer een ideaal geluidsfragmentje gevonden en hierbij de perfecte sketch bedacht. De gevolgen zijn waarschijnlijk anders dan ze zich had voorgesteld. Fans zijn namelijk in shock en vragen zich af of dit een verkapte bevestiging van een zwangerschap is.

De nieuwste TikTok van Monica Geuze

In de video horen we een geluidsfragment met een gesprek: ‘Maar dan is het wel heel snel raak hoor‘, waarop wordt geantwoord met ‘Je hebt een goeie, uh goeie kanon.’Ā Hierop wordt twee keer ‘hele snelle‘ herhaald, waarna er wordt gelachen. Monica besloot dit na te doen met een zwangerschapstest in haar hand. Ze playbackt op de zin ‘Je hebt een goede, uh goeie kanon‘ en doet daarna alsof ze lacht.

@monicageuze95Je hebt enneeh en goeie kanohn (and no me is not preggersšŸ¤£)ā™¬ original sound – FamkeViralšŸ¤‘

In de tekst bij de video typt ze nogmaals de tekst die ze playbackt en vermeldt ze tussen haakjes ‘and no me is not preggers‘ in de hoop dat op deze manier de boodschap wel duidelijk zou zijn. In de praktijk gebeurde er juist het tegenovergestelde. Fans gingen massaal los na deze video en dachten zeker te weten dat Monica Geuze tĆ³ch wel zwanger is.

Fans gaan los

Op Instagram, waar ze ook deze TikTok deelde op haar Story’s, deelt ze dan ook niet veel later een nieuwe Story. Ze moet haast door het stof om haar volgers ervan te overtuigen dat ze echt niet zwanger is. Dit doet ze dan ook zonder moeite in een volgend beeld, waarin we een screenshot zien van de TikTok. Ze onderstreept daar de zinĀ and no me is nog preggersĀ en zet erbij ‘Haha DM exploding: NO NOT PREGGERS. Ik dacht ook ff moeite in een TikTok te steken’.

Monica Geuze
Instagram stories: @monicageuze

Daarna deelt ze nog een filmpje met een gek filter. Ze kan het niet laten om nog even te melden dat het ‘een wazige preggy announcement‘ zou zijn.

Monica Geuze
Instagram stories: @monicageuze

Lees ook: Zijn Monica Geuze en Robbert uit elkaar?