Monica Geuze is sinds tijdje weer single. In de podcast Geuze en Gorgels die ze samen host met goede vriend Kaj Gorgels doet ze een opmerkelijke uitspraak. Monica zou namelijk wel een verlovingsring voor zichzelf willen kopen. Wij vertellen je waarom de ex-vlogger dit wel ziet zitten.

monica geuze break-up verlovingsring
Bron: @monicageuze

Break-up

Twee maanden geleden uploadde Monica haar laatste vlog op YouTube met de titel ‘end of an era’. Ze had geen zin meer in het dagelijks vloggen en besloot hiermee te stoppen. In diezelfde vlog maakte de presentatrice ook bekend dat ze uit elkaar is met Robert, haar inmiddels ex-lover.  Gelukkig hoef je de vlogs van Monica niet helemaal te missen. Ze maakt namelijk sinds kort dagvlogjes op TikTok. Wij zijn hier fan van, want via deze manier hebben we toch nog een kijkje in haar leven.

De brunette is nu al weer een tijdje single. Monica is nog nooit getrouwd geweest, wat betekent dat ze ook geen verlovingsring heeft. Alhoewel dit nu helemaal niet ter sprake is, heeft Monica wel precies in haar hoofd hoe deze ring eruit moet zien. In de nieuwste podcast aflevering vertelt ze hierover. Enne, wie weet, schaft ze hem zelf wel aan.

Geuze en Gorgels

Officieel hoort dit natuurlijk niet zo te gaan. Een verlovingsring krijg je in de meeste gevallen van je lover terwijl degene op de knieën gaat. Monica denkt hier anders over. Ondanks haar relaties is ze nog nooit getrouwd geweest en nu zelf weer single. In de nieuwste aflevering van de podcast Geuze en Gorgels vertelt Monica aan haar mede host Kaj over haar plannen om een verlovingsring voor zichzelf aan te schaffen.

Zelf een verlovingsring kopen

“Heb ik dat al verteld? Dat ik die verlovingsring wilde kopen?”, begint Monica haar verhaal. Kaj reageert verbaasd: “Voor jezelf? Nee dat heb ik niet gehoord.” Monica vervolgt haar verhaal door haar gedachten te delen. “Sinds mijn break-up dacht ik weetje wat. Ik ben echt dol op sieraden, maar echt nog doller op verlovingsringen. Ik heb hele Pinterest borden met hoe mijn verlovingsring eruit moet zien. En eigenlijk bestaat mijn Instagram verkennen ook volledig uit dikke stenen en mooie ringen. Ik ben daar dus echt helemaal obsessed mee. Alleen ik heb nooit heel sterk gevoeld dat ik echt per se wil trouwen”, begint de presentatrice haar verhaal.

“Steeds meer mensen om je heen gaan trouwen en lopen met zo’n ring en ik vind een verlovingsring dus echt iets moois hebben. Het is eigenlijk een soort verkering plus als je verloofd bent. Je belooft elkaar dan dat je het echt gaat doen. Maar ik vind het dus ook wel heel mooi om aan je zelf te beloven van: ik zal ook altijd lief zijn voor jou, voor jezelf. Ja ik vind dat echt iets moois”, vertelt Monica. Kaj moet er een beetje om lachen. Hij vindt dat je jezelf dan overal een cadeau voor kan geven.

Of Monica de ring nu daadwerkelijk gaat kopen is nog maar de vraag. Wij zeggen doen!