Het is vandaag 21 januari wat betekent dat André Hazes jarig is! En natuurlijk werd hij door niemand minder dan Monique Westenberg in het zonnetje gezet. Ze deelde en speciale verjaardagspost voor André op haar Instagram.

Monique feliciteert André Hazes via Instagram

Niet alleen feliciteert Monique André met zijn 28e verjaardag, ze feliciteert hem ook met zijn reis naar zichzelf. In haar post spreekt ze mooie woorden over André: “Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday”

Metafoor

In de beschrijving onder de verjaardagspost gebruikt Monique een metafoor om André’s reis te beschrijven. Ze vergelijkt zijn leven met een treinreis, die erg zwaar is geweest: “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf.”

Nou, dit vinden wij mooie woorden van Monique. We hopen dat André dit jaar alleen mensen in zijn wagonnetje laat die het waard zijn!

Mama Rachel feliciteert André

Ook mama Rachel feliciteert André! Ze schrijft op Instagram: “Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Zeker na wat we allemaal meegemaakt hebben samen. Vorig jaar was een heel heftig jaar maar ondanks veel verdriet en de moeilijke momenten hebben we toch ook heel veel gelachen samen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg trots op jou ben en heel erg blij ben met een zoon zoals jij. Samen komen we er altijd sterker uit! Daarom lieve Dré, leef alsjeblieft jouw leven zoals jij dat wil. Gefeliciteerd lieverd.”

Lees ook: What! André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar