Welkom bij seizoen 6 van de André-soap. In deze aflevering zijn André Hazes en Monique Westerberg weer bij elkaar. Word je er al moe van?

André verhuist niet naar Vinkeveen

Tja, we zouden André en zijn verhalen bijna gaan missen. Eerder deelden we dat André en zijn nieuwe vriendin Anne Rose samen zouden gaan wonen in Vinkeveen, maar de twee gingen plots uit elkaar. Volgens roddelkoningin zou Yvonne Coldeweijer gaat de verhuizing niet door: “De verhuizing van André naar zijn nieuwe huis in Vinkeveen gaat niet door. Hij stelt het uit tot na zijn reis naar Amerika.”

André is in Texas

André plande al langere tijd om naar Amerika te gaan, en natuurlijk vragen we ons af wat hij daar gaat doen. Er staat een maand Florida op de planning. Hij zou zogenaamd alleen gaan, maar of dit ook écht zo is betwijfelen we.

Volgens de laatste updates ging alles wat sneller en is André nu al in Texas. Yvonne schrijft: “LOL dat ging snel. André is momenteel in Houston, Texas.” André zou deze week pas geboekt hebben en zou ook nog afreizen naar New Orleans, Memphis en Atlanta.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar

Het is wel duidelijk dat André niet met Anne Rose naar Amerika vertrokken is. Het lijkt wel of André Anne Rose nog aan het lijntje houdt (net als bij Sarah van Soelen). Hij heeft tegen haar gezegd dat hij rustig aan wilde doen. Zijn auto is zondag nog wel bij Anne Rose voor de deur gespot. De rest van de week was hij bij Monique. Volgen jullie het nog?!

Eerder schreven we al dat André en Monique opnieuw samen waren gespot, maar nu willen ze het volgens bronnen ook weer écht samen proberen. Yvonne zegt het volgende: “Hij wil het officieel weer gaan proberen met Moon. “Dat pikt zij nooit!” Tja, dat zouden wij ook denken. Maar niets blijkt minder waar: “André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar!”

De twee willen nog niet dat de buitenwereld het weet, dus houden ze het nog even geheim. Keep you updated, ladies!

life of yvonne andre life of yvonne andre

Lees ook: André Hazes ging vreemd tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen