Je kunt nooit genoeg accessoires hebben. Het kan je outfit helemaal afmaken. Een petje, horloge of zonnebril zorgt net even voor die finishing touch. Zoek jij accessoires die altijd kunt dragen? Wij zetten de mooiste accessoires neer voor elke gelegenheid!

glassesheader-femfem

Zonnebrillen

Een goede zonnebril staat niet alleen super leuk, het is ook nog eens belangrijk dat je ogen worden beschermd tegen UV-stralingen. Ben jij nog niet in bezit van een toffe bril? Met deze brillen kom jij de lentedagen wel door!

bril1-femfem
bril2-femfem
bril3-femfem

Horloges

Een horloge staat super stijlvol om je pols. Voor welke ga jij? Hou jij van klassiek en vrouwelijk, dan zijn de Michael kors dameshorloges wellicht iets voor jou! Zo kom je nooit meer te laat, en als je dan toch een keertje aan de late kant bent, ben je tenminste wel fashionably late ;-). Voor meer horloges kun je eens een kijkje nemen op Horloge.nl.

horloge1-femfem
klok3-femfem
horloge2-femfem

Kettinkjes

Fijne, kleine kettinkjes kunnen altijd! Je kunt deze makkelijk omhouden, bijvoorbeeld tijdens het douchen. Deze leukerds laten jouw outfit net even iets meer shinen. Ga jij voor goud of zilver?

ketting1-femfem
ketting2-femfem
ketting3-femfem

Petjes

Petjes zijn de hipste accessoires van dit moment! Je ziet ze overal voorbij komen in verschillende kleuren en maten. Ze zijn ook nog eens super handig als je haar even niet mee werkt. Voor welke ga jij?

pet1-femfem
pet2-femfem
pet3-femfem

Wat zijn jouw favoriete accessoires?

Ben jij in bezit van track pants maar heb je geen idee hoe je hem moet dragen? Wij hebben de leukste combi’s voor jou!¬†