De vakantie staat voor de deur, dus het is de hoogste tijd en om er even lekker tussen uit te gaan met je lover of vriendinnen. Waar kun je dat beter doen dan in het Franse Saint-Tropez? Lees snel verder, want deze Airbnb in Saint-Tropez is een plek waar je deze zomer wil verblijven.

Dit is de mooiste Airbnb voor een vakantie in Saint-Tropez

Saint-Tropez heeft het allemaal. Zon, zee en heel veel lekker eten – en dat is natuurlijk wat je wil als je op vakantie gaat. Hebben jullie nog geen vakantie geboekt, maar denken jullie erover om met de auto op vakantie te gaan (vanwege die hysterische drukte op Schiphol)? Dan is Saint-Tropez dé bestemming voor jullie. Deze Airbnb is geschikt voor een tripje met je lover of een paar vriendinnen, want dit optrekje heeft een balkon, luxe zwembad, prachtige woonkamer en ligt op 5 minuten lopen van de haven van Saint-Tropez. Dat is toch fantastisch? 

De Airbnb is ook nog eens betaalbaar

De Airbnb is niet alleen mooi, want hij is ook nog eens mega betaalbaar. Zo betaal je 224 euro per nacht en dat is natuurlijk een goede prijs voor zo’n appartement in Saint-Tropez. 

airbnb
Bron: Airbnb
Bron: Airbnb
Bron: Airbnb

Er is genoeg te doen in Saint-Tropez

Naast dat je makkelijk een week in het appartement kunt vertoeven is er gelukkig ook genoeg te doen in Saint-Tropez. Zo kun je genieten van de prachtige witte stranden, kun je lekker door het stadscentrum wandelen en shoppen bij prachtige Franse boetiekjes en is er een kans dat je tijdens je vakantie sowieso een celeb tegen komt. Denk aan: Brigitte Bardot, Johnny Depp en natuurlijk de Verhulstjes! Dat wordt sowieso een top vakantie. 

Lees ook: Trommel je vriendinnen op: dit is de mooiste Airbnb op Ibiza voor een girls trip