Wanneer de herfst is aangebroken maken de fleurige zomerkleuren plaats voor warme herfsttinten. Niet alleen in de kledingwinkels zie je deze verandering, ook in onze make-up en lokken. Jouw make-uplook kan met het nieuwe seizoen dus wel weer een upgrade gebruiken. En laten we daar nu net een heel mooi, mega budgetvriendelijk merk voor ontdekt hebben…

Maak kennis met NOTE Cosmétique

De producten van NOTE Cosmétique helpen je bij het creëren van jouw favoriete herfstige make-uplook. Subtiel of een krachtige smokey eye, binnen het assortiment is voor de liefhebber van een stralende, glowy make-uplook van alles te vinden.

In de collectie vind je onder meer een BB Cream, Skin Perfecting Primer, Volume One Touch Mascara, Deep Impact Lipstick, Luminous Silk Blusher, en de Love at First Sight Eyeshadow Palette. Elk oogschaduwpalette bevat twaalf kleuren met een matte, satijnen of metallic finish. Houd jij ervan om nieuwe beauty items te proberen maar wil je liever niet gelijk je hele maandbudget hieraan kwijt zijn? Snappen we. Gelukkig hoeft dat niet met items die kwalitatief goed zijn zoals die van NOTE, maar niet buiten je budget vallen. Voor een prikkie shop je de items en kun je losgaan met experimenteren!

Dierproefvrij, halal en betaalbaar

Het mooiste van dit merk is trouwens niet alleen dat je banksaldo niet meteen leeggeroofd wordt. Er is namelijk nog iets wat dit nieuwe make-up merk zo bijzonder en vernieuwend maakt. NOTE Cosmétique is halal en PETA gecertificeerd, wat betekent dat ze geen gebruik maken van dierlijke ingrediënten of dierproeven. Plus: vrij van schadelijke ingrediënten als parabenen.Voor we het vergeten te vermelden, overal verkrijgbaar bij de dichtstbijzijnde Kruidvat. YES! Lekker dichtbij!

Lees ook: Make-up fouten die jij gegarandeerd maakt