Het zal je maar gebeuren: op 6-jarige leeftijd uitgeroepen worden tot het mooiste meisje ter wereld. Dit overkwam de Franse Thylane Blondeau die op haar vierde begon met haar carrière als model. De Française brak door nadat Jean Paul Gaultier haar opmerkte én met groot succes. Het model tekende op 15-jarige leeftijd bij een van werelds grootste en bekendste modellenbureaus IMG Models en is sindsdien het gezicht van bekende merken als Tommy Hilfiger en Dolce & Gabbana.

thylane blondeau mooiste meisje ter wereld
Thylane Blondeau toen en nu

Het mooiste meisje ter wereld

Thylane werd op haar zesde verkozen tot ‘mooiste meisje ter wereld’ van TC Chandler. Dit kwam volledig als een shock voor het model omdat ze in de race was met namen als Emma Watson, Nathalie Portman en Michelle Pheiffer. Via haar sociale media liet ze weten dat ze dit nooit zag aankomen. Thylane waardeert de support van haar fans enorm en is ontzettend dankbaar. Jaren later, op 17-jarige leeftijd werd het model opnieuw uitgeroepen als winnares: dit keer voor ‘mooiste gezicht ter wereld’.

Inmiddels is Thylane 20 jaar en wij kunnen onze ogen niet geloven. De Franse beauty lijkt op een combinatie tussen Victoria’s Secret Angels Barbara Palvin en Grace Elizabeth. Op haar Instagram pagina maakt ze ons jaloers met haar flawless selfies en kiekjes van haar schattige hondje. Een ding is zeker: wij snappen waarom Thylane tweemaal de titel heeft gewonnen.

Lekker normaal gebleven

De bekendheid is het model niet naar haar hoofd gestegen. In een interview met L’Officiel vertelt Thylane dat ze heel normaal is! Ze woont in Zuid-Frankrijk en spendeert veel tijd met haar vriendinnen, net als haar leeftijdsgenoten.

Zelf vindt Thylane het moeilijk te begrijpen: ‘Ten eerste: ik vind mijzelf niet het mooiste meisje ter wereld!’ zegt ze. Thylane gaf toentertijd aan het lastig te begrijpen wie er bepaalt wie het mooiste meisje ter wereld is. Zelf geeft het model aan groot fan te zijn van supermodel Gigi Hadid, zij heeft veel meer volgers.