Deze week vieren we kerst. Je outfit heb je waarschijnlijk al helemaal bedacht, toch mist er iets. Na even goed te hebben nagedacht, merk je dat jouw sierraden niet compleet matchen bij jouw outfit. Je twijfelt.. Zal je nieuwe aanschaffen of niet? Waarom eigenlijk niet? Wij vinden dat jij jezelf echt wel een beetje mag vinden, de feestdagen komen er tenslotte aan! Gun jezelf een mooi sierraad dat perfect matcht en jij zal nog meer schitteren. Of ben je opzoek naar een leuk cadeautje voor iemand. Met sierraden maak je toch iedereen blij?

sieraden feestdagen FEM FEM

Wij dachten jou wat inspiratie te geven, met de schattigste objecten om jouw lichaam mee te verfraaien.

Ringen

Leuke ringetjes kunnen zeker niet missen om jouw vingers.  Ze voegen echt iets toe aan de kleding die jij aan hebt. Ook kun je ze met elkaar matchen en dat kan zorgen voor indrukwekkende combi’s.

Oorbellen

Ook oorbelletjes zijn zeker niet te missen en kan je goed combineren. Ze zijn perfect voor het creëren van een te leuke earcandy.

Kettingen

Om je hals te laten shinen, is een bijpassende ketting natuurlijk van groot belang. Je hebt veel soorten kettingen. Soms is een lange ketting mooier, maar soms een korte. Dat ligt er maar net aan je outfit!

Ben jij benieuwd naar fijne boeken om te lezen tijdens de feestdagen? Klik dan hier!