Het is alweer vijf jaar geleden dat de Most Wanted winkel in Amsterdam werd geopend. Eindelijk konden we daar gaan genieten van het fysieke winkelen. Helaas hebben wij slecht nieuws… De Most Wanted winkel in Amsterdam gaat er namelijk mee stoppen. Gelukkig blijft de winkel in Rotterdam wel nog open. Most Wanted wil zich veel meer gaan focussen op de online winkel.

Most Wanted Amsterdam gaat sluiten

Slecht nieuws voor de echte Most Wanted fans… De winkel in Amsterdam gaat namelijk sluiten. Dit laat de eigenaresse Danique Bossers weten via haar Instagram.

Het einde

Eigenaresse Danique Bossers laat via Instagram weten dat de Most Wanted winkel in Amsterdam gaat sluiten. 8 jaar geleden opende Danique haar eerste winkel in Rotterdam. “Al snel na de opening van Rotterdam begon het idee van meer winkels te kriebelen. Hoe vet om in elke grote stad van NL een MW boutique te hebben?!” Danique is haar droom achterna gegaan en 3 jaar later had zij een perfect pand gevonden in Amsterdam. Ondertussen is de winkel er al 5 jaar, maar die gaat dus helaas sluiten…

Tijd voor online store

Ondanks dat het een grote droom was voor Danique om winkels te hebben in de grote steden van Nederland ging dat toch niet zo makkelijk. Zo heeft zij veel bezichtigingen gedaan voor panden, maar kreeg zij nooit hetzelfde gevoel als bij haar eerste winkel in Rotterdam. “Hoe meer tijd eroverheen ging, hoe meer mijn gevoel werd bevestigd: geen nieuwe fysieke winkels meer, maar 100% online focus.” Wij vinden het heel erg jammer dat de winkel in Amsterdam ermee gaat stoppen, maar gelukkig kunnen wij alsnog lekker online gaat shoppen bij Most Wanted.

Lees ook: Waarom we kleding kopen en het vervolgens niet dragen