Een tripje naar de Malediven staat eigenlijk bij iedereen wel op de bucketlist! Zon, zee en strand op z’n best, maar wel voor een hoge prijs. Dat is dan ook de reden dat veel mensen deze grote wens maar laten schieten. Zo’n onbetaalbare vakantie zit er niet in. Toch lijkt het erop dat het betaalbaar kan! Dat betekent dat we goed nieuws hebben voor iedereen die toch heel graag op vakantie zou gaan naar de Malediven.

naar de Malediven
Bron: Pinterest

Droombestemming

Als je denkt aan een droombestemming, dan denk je aan de Malediven. De plaatjes op Pinterest zijn werkelijk prachtig en het ziet er uit als dé ideale bestemming om te genieten van heerlijk weer, een prachtige omgeving en een rustgevende vakantie. En dan natuurlijk het liefst zo’n privéhuisje op het water, zodat je letterlijk vanuit je bed de helderblauwe zee in kunt duiken.

Hoge bedragen

Maar goed, back to reality. Wanneer je begint aan je zoektocht merk je al snel dat zo’n vakantie naar de Malediven werkelijk onbetaalbaar is. Tenzij je behoorlijke knaken verdient dan. Het begint al met de prijs voor het vliegticket, welke behoorlijk in prijs kan oplopen. Niet gek, want het is ook een flink stukje vliegen natuurlijk. En dan ben je er dus nog lang niet! Je moet nog ergens verblijven én op de plaats van bestemming maak je natuurlijk ook kosten. Geen wonder dat we na het zien van het vliegticket al op zoek gaan naar wat anders.

Naar de Malediven voor €270

Gelukkig bestaan er ook nog betaalbare tickets. Amayzine kwam na een tijdje zoeken een wel heel betaalbaar ticket tegen. Met deze deal van Vakantiepiraten vlieg je vanaf Brussel retour naar de Malediven voor een minimaal bedrag van €270,-. Best betaalbaar dus! Wel moet je rekening houden met wat (lange) overstappen. Je spendeert namelijk op de heenweg nog vier dagen in Abu Dhabi en er na overbrug je nog wat tijd in Jordanië. Eigenlijk sla je met dit ticket dus drie vliegen in één klap. Je hoeft alleen nog maar even vrij te nemen van 25 januari tot en met 4 februari. Eitje!

Lees ook: For sale: dit prachtige Malediven-eiland met luxe resort