Zucht, onze grootste droom is toch wel eigenaar te zijn van een compleet privé eiland. Helaas kan menig van ons dit niet betalen, maar dat betekent niet dat we er niet stiekem over mogen dagdromen. For the rich people, zijn er regelmatig eilanden te koop waar je eigenaar van kunt worden, en zo liepen we tegen dit pareltje aan. What a place!

eiland FEM FEM
@privateislandonline

Private Island

Goed, ga er eens even lekker voor zitten, want er komt letterlijk veel op je af. Een van de mooiste plekken ter wereld is toch wel: de Malediven. Omdat de groep eilanden best groot is daar, staan regelmatig privé eilanden te koop. Voor een groot bedrag kan je dan écht eigenaar worden van een compleet ingericht eiland met alle luxe voorzien. Maar geloof ons, een eiland als deze ga je niet snel meer tegenkomen.

eiland FEM FEM
@privateislandonline

Resort & vliegveld

In Azië staat namelijk het Ifuru Resort te koop. Dit resort bevindt zich op een eiland genaamd Funadhoo. Het eiland is een privé eiland en telt in totaal 683.919 vierkante meter. Dat is genoeg vierkante meter om al je vriendinnen en familie in te laten overvliegen en ze een eigen plekje in het resort te geven. En daar heb je waarschijnlijk nog wel genoeg plek voor: met 150 prachtige villa’s, een resort met een extra 128 kamers en 400 bedden. Hier kan je nog meer vakantiegangers kwijt, of je kan er je personeel laten slapen. Waar ze dan aankomen? Op jouw eigen functionele vliegveld. Sinds 2015 landen hier vakantievluchten van over de hele wereld, met mensen die eens lekker op vakantie willen.

eiland FEM FEM
@privateislandonline

Prijskaartje

Oké, het eiland staat dus te koop.. Maar aan elke koop hangt een prijskaartje. Het eiland kost omgerekend (hou je vast) 58,2 miljoen euro! Dat is behoorlijk bedrag, maar dan heb je er ook wel wat voor terug natuurlijk! Waar kunnen wij een lening afsluiten?

eiland FEM FEM eiland FEM FEM eiland FEM FEM Eiland FEMFEM
Beeld: Private Island Online

 

Een eiland kopen en het zelf beheren is voor veel mensen een grote droom. Niet alleen omdat je dan met je eigen vervoersmiddel over je eigen land kan crossen en kan genieten van elke mooie plek en elk mooi strand, maar ook omdat je er flink geld mee kan verdienen wanneer je een resort runt. Misschien moeten we ons toch maar beter in gaan lezen over ‘hoe te investeren.’

Lees ook: wijn drinken én slapen in wijnvaten is het ultieme weekendje weg voor wijnlovers!