Mochten jullie het compleet hebben gemist, er komt een reboot van de populaire serie Gossip Girl. En om het allemaal nóg beter te maken, Chace Crawford is absoluut van de partij en keert terug als Nate Archibald. Beter nieuws dan dit kom je vandaag niet tegen.

nate archibald gossip girl FEM FEM

Nate Archibald komt terug!

Via onze collega’s van Girlscene zijn we op de hoogte gekomen van de terugkeer van Chace als Nate. Tijdens een interview met Entertainment Weekly laat hij weten dat hij mee gaat doen en verklapt zelf een klein beetje wat hij zelf denkt te verwachten van een oudere Nate.”Ik zal een vader spelen, denk ik. Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen.”

Gossip Girl reboot

Helaas is er nog vrij weinig bekend over de reboot van de serie en of de andere originele castleden ook weer te zien zullen zijn. Maar wetende dat we binnenkort weer kunnen genieten van Nate Archibald is natuurlijk al heerlijk.