Heerlijk, de donkere dagen zijn weer een beetje voorbij en de zon gaat weer schijnen. Heel fijn! Er zijn dan ook gelijk een aantal dingen die iedere Nederlander gelijk doet wanneer het eerste zonnestraaltje al te zien is. Maar wat zijn nou echt die standaard dingen die iedere Nederlander doet wanneer de zon gaat schijnen. Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet!

Terrasjes pakken

Eindelijk kan het weer! Naast dat de restaurants weer überhaupt open zijn, kun je er nu nog meer van genieten wanneer het lekkerder weer wordt. Heerlijk hele middagen op het terras zitten met je vriendinnen. Genieten!

Je sportles annuleren

Je was net zo lekker bezig om drie keer per week te gaan sporten, maar toch zorgt het zonnetje ervoor dat jij echt een stuk minder zin hebt. Het is ook niet lekker om binnen in de gym te zitten wanneer buiten de zon schijnt.

Naar buiten kijken tijdens het werken

Het zit ook nooit mee… Precies als het lekker weer in Nederland is moet jij de hele dag werken. Je kijkt dan ook de hele tijd verlangend naar buiten wachtend tot je werkdag klaar is.

Iedere zonnestraal pakken

Eindelijk is het zover dat de eerste zonnestralen weer doorkomen. Hoe lekker is dit wel niet? Na al die maanden binnen zitten kun je wel wat kleur gebruiken. Hup naar buiten dus!

Een hele nieuwe garderobe aanschaffen

Eindelijk kun je weer jurkje en rokjes dragen, tijd voor een heel nieuwe garderobe dus. Al je kleding is zo last season…

Een speciaal biertje (of twee) drinken in het park

Heerlijk op het terras genieten van een speciaalbiertje (of twee). Die dingen zijn toch altijd wat sterker dan je gedacht had.

Continu zeggen dat het lekker weer is

Als het dan een keer lekker weer is, dan moet dat natuurlijk van de daken geschreeuwd worden. Het liefst zo’n 100 keer per dag.

De eerste BBQ van het seizoen plannen

Het liefst steken Nederlanders in de winter de BBQ nog aan, dus als dan eindelijk die eerste zonnestraal zich laat zien is het GAME ON.

Klagen dat de zon in je ogen schijnt

Ondanks dat het lekker is dat de zon weer is gaan schijnen, vinden wij mensen het maar al te fijn om alsnog te gaan klagen. Zo zijn die zonnestralen wel heel erg fel voor je ogen. Klagen kunnen wij Nederlanders als geen ander natuurlijk.

Zonnebrand (1+1 gratis) inslaan

Lekker op z’n Nederlands 1+1 zonnebrand inslaan. Waarom is zonnebrand dan ook zó duur?!

Lees ook: Dit is waarom je een minerale zonnebrand zou moeten gebruiken