Come on ladies, wij worden allemaal vrolijk van mooie lounge- en sleepwear toch? Dat dachten wij ook ja! Het Nederlandse merk ‘Le Olive’ biedt prachtige kimono’s, badjassen en pyjama’s, die elk gepersonaliseerd kunnen worden met naam en initialen. Het perfecte cadeautje voor o.a. Moederdag, je jarige vriendin of je zwangere collega. Do we need to say more?

@ Le Olive
@ Le Olive

Girl boss

Le Olive werd in 2018 opgericht door Lena Cobelens die tijdens haar zwangerschap op zoek was naar gepersonaliseerde kimono’s, maar deze helaas niet kon vinden. Dat moet anders kunnen bedacht Lena. Ze besloot haar eigen label: Le Olive op te richten, vernoemd naar haar dochtertje Olivia. Le Olive is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste marktleider in gepersonaliseerde lounge- en sleepwear. De collectie is uitsluitend online te koop en wordt geleverd in meer dan 55 landen. You go Lena!

Eigen personalisatie

Je kunt online kiezen uit de populaire kimono’s, maar ook uit een grote collectie badjassen en pyjama’s die komen met bijpassende slaapmaskers en mondmaskers. Het toffe is dat je alles op geheel eigen manier kunt personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld op de achterkant je eigen naam laten borduren en op de voorkant in het klein je initialen. De kimono’s en pyjama’s worden gemaakt van 97% polyester en 3% stretchmateriaal. Dit geldt ook voor de glitterkimono’s, maar deze zijn net even anders geweven en zijn aan de binnenkant gevoerd. De badjassen worden gemaakt van 300 gr fleece en zijn daardoor heel zacht en warm. Heerlijk voor die zwoele zomeravonden… 😉

Screenshot 2021-04-23 10.14.16 Screenshot 2021-04-23 10.13.13

Le Olive gespot?

Heb je Le Olive al voorbij zien komen op social media? Dat kan zeker kloppen! Het merk wordt onder andere gedragen voor de Amerikaanse Selling Sunset-ster Christine Quinn en de Franse influencer Caroline Receveur. Naast hen zien we ook een hoop Nederlandse sterren die fan zijn van het merk. Zo zien we Rose Betram, Anna Nooshin, Selma Omari en Juultje Tieleman schitteren in de lounge- en sleepwear.

Bestel jouw gepersonaliseerde items

Neem een kijkje op de website van Le Olive en wie weet maak jij jezelf, iemand anders of misschien wel heel je familie blij met een prachtig gepersonaliseerde kimono, badjas of pyjama. Wil je een ander iets cadeau doen, maar vind je het moeilijk om te kiezen tussen al die geweldige items? Le Olive biedt ook de mogelijkheid om een Gift Card te kopen. Wij zijn in ieder geval reuze fan! You won’t be disappointed!

Lees ook: Dit zijn de 5 lekkerste stoffen om in de zomer te dragen