Liefhebbers van een goede portie reality-tv mogen hun hart ophalen. Even leek de uitzending van de Nederlandse versie van Fboy Island op losse schroeven te staan, maar er is geen reden voor paniek. Dit programma wordt namelijk tóch nog uitgezonden en wij weten op welke streamingdienst.

HBO Max

Het nieuws dat HBO Max gaat stoppen met het maken van originele content voor Nederland sloeg bij veel mensen in als een bom. Want eh… hoe zit dat dan met de Nederlandse versie van Fboy Island? Dit programma is één van de originals van HBO Max en zou hierom nooit uitgezonden worden – dachten veel mensen. Gelukkig wist HBO niet veel later te delen dat het eerste seizoen van het realityprogramma gewoon doorgaat. De opnames waren namelijk al afgerond.

Fboy Island

Het is het eerste seizoen van de Nederlandse Fboy Island en wij kunnen daar stiekem niet op wachten. Waar het programma precies om draait? Maar liefst zestien mannen vertrekken naar een tropisch eiland om daar drie vrouwen te bezoeken. Acht van deze mannen zijn nice guys, maar de andere acht zijn – je raadt het al – fuckboys. Het is vervolgens aan de vrouwen om te ontdekken welke mannen er op zoek zijn naar de liefde en welke mannen alleen maar uit zijn op de flinke geldprijs.

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer van de Amerikaanse versie van het programma.

In Amerika is het eerste seizoen van dit programma al gelanceerd en laat het tweede seizoen niet lang op zich wachten. Het concept is wat ons betreft mega juicy en lijkt het ideale recept voor drama. Wanneer HBO Max de Nederlandse versie van het programma lanceert is nog niet duidelijk, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Lees ook: Wijst dit erop dat Temptations Cleo en Antonio weer samen zijn?