Negin Mirsalehi en Maurits Stibbe gaan een nieuwe fase van hun leven in. Op Instagram laat de influencer weten dat ze een kindje verwachten. Ze kunnen beide niet geloven dat ze écht ouders gaan worden.

Babynieuws!

Gisteren bracht Negin Mirsalehi het goede nieuws naar buiten met een té schattige foto van hen twee op Instagram. We zijn normaal al de meest schattige kiekjes gewend en ook deze foto doet niet onder aan het perfecte totaalbeeld. Ze poseren samen op een prachtig strand in mooie pastelkleurige outfits. Maurits geeft Negin een kus op haar wang terwijl Negin lachend naar de camera kijkt. Haar baby buikje kan niet missen. Ook deze komt prachtig uit in haar roze jurk.

Onder de foto laat zij weten dat dit een nieuw hoofdstuk is: ‘So excited to share that Mau and I are expecting‘. Hoewel ze beide ontzettend blij zijn, lijkt het erop dat ze het zelf ook nog niet kunnen geloven. ‘Omg, can you believe we’re actually going to be parents‘, vermeldt ze onder de post.

Moeilijke periode

Dat deze zwangerschap een cadeautje is, wordt wel duidelijk in het tweede gedeelte onder de post. Als we het verhaal mogen geloven, is een klein wonder dat het toch gelukt is. Ze laat weten dat de afgelopen 1,5 jaar een heftige uitdagende periode is geweest. Ze kregen namelijk te horen dat het niet gemakkelijk zou zijn om een kindje te krijgen: ‘The last 1,5 year was probably one of the most challenging periods we’ve been through. And we got told it was going to be very hard for us to get pregnant.’

Al met al brengt dit voor het stel juist heel veel dankbaarheid en extra blijdschap dat het nu toch wel gelukt is. Zo eindigt ze de tekst onder de post met: ‘So it’s our little miracle baby and we’re so incredibly grateful for that.’

Lees ook: Dit is het vermogen van influencer en onderneemster Negin Mirsalehi