Negin Mirsalehi (31) lijkt het allemaal te hebben. Een prachtig uiterlijk, leuke vriend, een pasgeboren zoontje, schattige hondjes, een eigen bedrijf én een groot bereik aan volgers (maar liefst 7 miljoen) op Instagram wat haar een échte Influencer maakt. Hier heeft Negin natuurlijk hard voor moeten werken en dat heeft zich goed ontwikkeld in een prettig salaris.

OG Influencer

Negin Mirsalehi startte jaren geleden al als influencer. In 2015 besloot ze ook nog eens een eigen natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing te lanceren genaamd: Gisou. Haar vader is bijenhouder, dus 1+1=2 moet Negin gedacht hebben. Jaren later is Gisou uitgegroeid tot een welbekend cosmeticamerk in Europa en de VS.

Negin bevindt zich vaak in Amsterdam, waar ze met haar vriend Maurits en twee hondjes woont. Daarnaast is ze voor haar werk ook vaak in het buitenland te vinden. Het reizen vind ze af en toe lastig omdat ze erg gehecht is aan haar familie. Toch lijkt dit het allemaal waard te zijn voor de 31-jarige brunette. Zo maakt Gisou een omzet van wel 3 miljoen dollar per jaar.

Daarnaast krijgt Negin nog zo’n 20.000 dollar (omgerekend 17.000 euro) voor elke gesponsorde Instagram post. Dit is eigenlijk helemaal niet zo’n gekke prijs gezien het feit dat ze wel meer dan 7 miljoen volgers heeft. Haar populariteit zal je dan ook niet verbazen want laten we eerlijk zijn, wat is ze toch ongelooflijk knap.

Al met al verdient mevrouw Mirsalehi toch een aardig zakcentje. Geldzorgen hoeft ze niet te hebben!

Lees ook: Dit is het vermogen van presentatrice Britt Dekkers