Netflix heeft vorige week weer een nieuw pareltje aan hun aanbod toegevoegd en die moesten wij echt even met jullie delen. Vindt je dramaseries geweldig? Dan is de Finse serie Dance Brothers echt een must watch. Enne, als je net als ons ook een korte spanningsboog hebt, is deze serie ook écht perfect. De afleveringen duren namelijk maar 25 minuten!

Dance Brothers Netflix drama serie Fins
Bron: Netflix | Dance Brothers

Nieuwe drama serie

De serie staat nog maar sinds 10 mei op Netflix, maar wordt nu al bi-zar goed ontvangen. Op IMDb krijgt Dance Brothers een voldoende en ook critici zijn fan. Dat gaf ons genoeg reden om te checken of deze serie echt zo goed is als er gezegd wordt. En één ding kunnen wij alvast zeggen, het was absoluut geen teleurstelling.

Dance Brothers

De serie draait om – zoals je misschien al kon raden door de titel – twee broers. Roni en Sakari struggelen beiden met rondkomen als profesionele dansers. Daarom besluiten ze om hun eigen club te openen: Laundry. Zo kunnen ze namelijk genoeg geld verdienen en ondertussen door blijven dansen. Maarre, dit gaat natuurlijk niet zonder de nodige obstakels en ook de band van de broers raakt in het proces in gevaar.

Korte aflevering

Heb je net zoals ons ook echt een veel te korte aandachtsboog? Dan is deze serie echt perfect voor jou. De afleveringen zijn namelijk maar 25 minuten lang! Daarbij zit de serie ook vol met geweldige choreografie en muziek, dus je gaat je tijdens het kijken naar deze serie écht niet vervelen.

Teen Wolf

Heb je Dance Brothers al helemaal gekeken of wil je toch liever iets anders zien? Dan moet je écht de Netflix-serie Teen Wolf gaan kijken. Netflix gaat deze iconische serie namelijk helaas van hun platform afhalen. Dus kijk Teen Wolf, voor 31 mei, nog snel voor de aller laatste keer.