Zac Efron, wie kent deze knappe acteur nou niet? We kunnen hem natuurlijk kennen van High School Musical, maar ook van andere films en series. Op Netflix kan je hem zien in de film The Lucky One. De film bestaat al een aantal jaren, maar kijkers raken blijkbaar niet uitgepraat over de film.

Zac Efron
Bron: Pinterest

Zac Efron

Zac Efron is een Amerikaanse acteur. Hij werd gestimuleerd door zijn vader om te gaan acteren. Toen hij naar drama les ging, zag zijn lerares dat hij talent had en verwees hem door naar een agent in New York. Hierdoor kreeg hij kleine rollen in tv-series. Zijn eerste échte rol was als Cameron Bale in de serie Summerland. Het was in eerste instantie een bijrol, maar zodra hij de set verliet, kreeg hij zoveel aandacht van gillende meiden, dat ze hadden besloten zijn rol in de serie groter te maken. Enne ja, dat begrijpen we wel.

The Lucky One

De film waar kijkers niet uitgepraat over raken is de film The Lucky One op Netflix. Het is een romantische film en was in 2012 te zien in de bioscoop. Zac Efron is samen met Taylor Schilling de hoofdrolspeler. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Nicholas Sparks. De film gaat over Logan (Zac Efron) die terugkeert naar Amerika na zijn derde missie in Irak. Hij draagt een foto bij zich van een onbekende vrouw, waaraan hij naar eigen zeggen zijn leven aan te danken heeft. Wanneer hij thuis aankomt, beseft Logan dat hij niet meer bij zijn familie kan aarden. Hij besluit om naar de onbekende vrouw op zoek te gaan.

Blijkbaar vinden mensen de film na zoveel jaren nog steeds geweldig. Een recente kijker schreef: “The Lucky One is de filmische versie van een boek en er zullen genoeg mensen zijn die plezier aan deze film zullen beleven. Degenen die voor Zac Efrons dromerige blik kijken zullen aan hun trekken komen.” Ook schreven andere kijkers “Heerlijke film! Erg mooi heb hem al een aantal keren bekeken” en “Ik hou van Zac in deze film en elke film waarin hij speelt.”

Lees ook: Dit enorme bedrag verdiende Zac Efron met High School Musical