Michiel Huisman, onze Nederlandse trots. Wij zijn fan van elke film en serie waarin hij speelt. En binnenkort kun je nog een film aan dit lijstje toevoegen. De Netflix Original (en Netflix Only) Irreplaceable you is een echte tranentrekker.

irreplaceable-you-michiel-huisman-femfem

Irreplaceable you

De film gaat over de jeugdliefde van Abbie en Sam, die elkaar al vanaf hun 8e kennen en hier een hartstochtelijke relatie op nahouden. Wanneer ze eindelijk denken in verwachting te zijn, blijkt er iets heel anders aan de hand. Er wordt terminale kanker bij Abbie geconstateerd. Abbie is vastbesloten om een nieuwe liefde voor haar verloofde Sam te vinden, voor wanneer zij er niet meer zal zijn. Op humoristische wijze gaat Abbie naar deze vervanger op zoek, terwijl Sam van niets weet.

Pak je tissues er maar vast bij

Die tissues, die zullen bij deze film wel nodig zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door Michiel Huisman en Gugu Mbatha-Raw, onder andere bekend van Beauty and the Beast en Black Mirror. Deze romantische tranentrekker belooft veel goeds. Vanaf 16 februari is de film ‘Irreplaceable you’ te zien op Netflix. Wij zetten de tissues alvast klaar.

Ben jij toe aan het bingewatchen van een nieuwe serie? Dit zijn de nieuwste Netflixseries voor februari.