Kerstliefhebbers, opgelet! Ben je op zoek naar wat extra vreugde en gezelligheid deze feestdagen? Dan moet je zeker deze nieuwe Netflix-parel bekijken.

catering-christmas-kerstfilm-netflix

Nieuwe kerstfilm op Netflix

Het is die tijd van het jaar waarin je jezelf kunt omringen met warme dekens, een kop dampende chocolademelk en natuurlijk, kerstfilms! En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een goede kerstfilm tijdens het feestseizoen? Netflix heeft ons dit jaar verwend met veel nieuwe toevoegingen aan het kerstaanbod in hun catalogus. Ook is er deze week weer een gloednieuwe film op Netflix te zien. Enne, als we de reacties mogen geloven is dit er eentje die je dit weekend nog moet bekijken.

Catering Christmas

Molly Frost, een beginnende cateraar, krijgt de kans van haar leven wanneer ze wordt ingehuurd om het prestigieuze kerstgala van de Harrison Foundation te verzorgen. Maar de zaken worden ingewikkeld wanneer Molly valt voor Carson, de neef van directeur Jean Harrison.

Carson, een reisfotograaf die geen interesse heeft in het overnemen van de familiezaak, wordt onverwachts belast met de taak om ervoor te zorgen dat het cateringsdiner perfect verloopt. Deze onverwachte verantwoordelijkheid zorgt voor een verandering in zijn houding.

Terwijl Molly en Carson samenwerken om het evenement tot in de puntjes te organiseren, begint er liefde tussen de twee te groeien. Ze ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze aanvankelijk dachten. Hun passie voor perfectie en hun verlangen naar vrijheid bindt hen. Zal Molly haar hart kunnen volgen zonder haar professionele reputatie op het spel te zetten? En zal Carson bereid zijn zijn eigen pad te kiezen of zal hij zich laten leiden door familieverwachtingen?

Positieve reacties van kijkers

Sinds 1 december is Catering Christmas te streamen op Netflix en nu we helemaal in de kerststemming zitten, zijn er natuurlijk ook veel mensen die de film kijken en hun meningen op social media delen. En die zijn overduidelijk positief. Zo zegt iemand dat de film erg vermakelijk was en je er eigenlijk niet bij na hoeft te denken. Je kunt gewoon je brein uitzetten en genieten van de film.

Iemand anders heeft een kerstfilm marathon voor zichzelf georganiseerd en zegt dat de film haar doet denken aan de cliché Hallmark films, iets waar ze enorm van geniet. Want laten we eerlijk zijn, die cheesy romantische sfeer is ook geweldig.

Kerstfilms streamen

En dat is nog niet alles! Netflix heeft een geweldige selectie aan andere kerstfilms die je kunt bekijken om helemaal in de feeststemming te komen. Van klassiekers zoals The Gringe tot nieuwe favorieten zoals The Princess Switch en Family Switch, er is voor ieder wat wils.

Kom je er toch niet uit welke kerstfilm je wil kijken op Netflix? Dan hebben we gelukkig nog een lijstje voor je klaarstaan met kerstfilms op Videoland. Dus pak een kop warme chocolademelk, nestel je op de bank en geniet van deze heerlijke films.