In de categorie misdaad mogen we een nieuw pareltje verwelkomen op Netflix: The Legend of Cocaine Island. Naast hitseries zoals Narcos, La Casa de Papel en Breaking Bad is dit geen serie maar een documentaire over de drugswereld met het verhaal van een gestoorde zoektocht naar een verborgen schat.

the legend of cocaine island FEM FEM

The Legend of Cocaïne Island

Het verhaal draait om een zakenman genaamd Rodney Hyden. Zijn bedrijf loopt niet helemaal lekker dankzij een economische crisis en dus gaat hij opzoek naar een andere manier om financieel weer stevig in zijn schoenen te staan. Hij krijgt iets te horen over een verborgen schat en zodra hij dit nieuwtje hoort, slaat hij helemaal op hol. Bij een schat denk je weliswaar meestal gelijk aan een hoop geld, maar in The Legend of Cocaïne Island gaat het om een schat wat is gevuld met maar liefst 2 miljoen dollar aan cocaïne. Zonder enige drugservaring gaat Rodney samen met een paar buitenbeentjes op zoek naar de schat met onverwachte resultaten.

IMDb geeft deze Netflix-film met een keurige 7.8, wat ons alleen maar nieuwsgieriger maakt. De trailer belooft in ieder geval een komisch en interessant verhaal. The Legend of Cocaine Island is vanaf 29 maart op Netflix te zien.

Lees ook: komt Orphan Black met een spin-off?