Onlangs werd bekend gemaakt dat Netflix bezig was met de opnames van de Nederlandse serie Ares maar als liefhebber van Nederlandse misdaadseries is er nog iets wat je gelijk moet toevoegen aan je lijst: Undercover. De Vlaams-Nederlandse misdaadserie verschijnt namelijk binnenkort op Netflix en we hebben alvast de eerste beelden.

Undercover Netflix FEM FEM

Undercover

Naast talloze Amerikaanse en Spaanstalige series op Netflix is het nu de beurt aan Nederland. Undercover is een Belgisch-Nederlandse coproductie met Frank Lammers die in de huid kruipt van de Eindhovense crimineel Ferry Bouman. Bouman is een van de grootste xtc-producenten ter wereld die gevestigd is in Limburg.

Op een camping in het zuiden voert hij zijn snode plannen uit tussen de spelende kinderen, de barbecues en de plaatselijke bakker. Echter, zijn rustige leventje wordt verstoord wanneer twee undercover agenten (gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver) zijn territorium betreden. De exacte datum wanneer het op Netflix te zien is is nog niet bekend maar de eerste beelden zijn al wel vrijgegeven:

Nederlandse-Netflix-serie-Undercover-FEM FEM 1 Nederlandse-Netflix-serie-Undercover-FEM FEM 2 Nederlandse-Netflix-serie-Undercover-FEM FEM 3 Nederlandse-Netflix-serie-Undercover-FEM FEM 4

Voor iedereen die ietwat ongeduldig is hebben we goed nieuws. Undercover is namelijk een samenwerking tussen Netflix, De Mensen, Dutch Filmworks en VRT waardoor het al sinds zondag 24 februari wekelijks te zien is op de Belgische zender Eén.

Lees ook meer over wat we tot nu toe weten over de derde seizoen van de hitserie The Sinner.