Er komen een aantal gloednieuwe films op Netflix in de maand januari, waaronder de film Brazen. Wij zijn super excited want de film is een mix tussen Murder Mystery en Fifty Shades of Grey. Deze film wil je sowieso gaan checken!

Netflix’s nieuwe film Brazen

Wat zou je krijgen als Murder Mystery en Fifty Shades of Grey een baby krijgen? Juist, Netflix’s nieuwe film Brazen. Het verhaal gaat over schrijfster en misdaaddeskundige Grace. Wanneer haar vervreemde zus Grace nodig blijkt te hebben, verhuist ze naar Washington. Haar zus Kathleen werkt als lerares op een middelbare school in een grote crisis. Ze verdient wat bij als dominatrix tijdens het webcammen. Niemand weet van Kathleen haar dubbelleven, maar dit wordt onthuld op het moment dat één van haar kijkers haar huis binnendringt en haar vermoordt. Spannend!

Spoiler: uiteindelijk treft Grace het lichaam van haar zus aan. Samen met agent Ed probeert ze zelf de zaak op te lossen. Uhm, en what about Fifty Shades dan? Grace en Ed lijken een oogje voor elkaar te hebben, aangezien er nogal wat wordt gezoend in donkere kamers.

Gebaseerd op een thriller

Deze nieuwe film Brazen is gebasseerd op de romantische thriller Brazen Virtue van Nora Roberts. In 1989 won dit boek de Golden Medallion voor het verhaal met de meeste spanning. Alyssa Milano speelt de hoofdrol van Grace. De rest van de cast bestaat uit Sam Page, Colleen Wheeler, Malachi Weir, Lossen Chambers, Barry W. Levy, Will Verchere-Gopaulsingh en Matthew Finlan!

Brazen is vanaf nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer voor een voorproefje van de nieuwe film. Wij kunnen niet wachten om hem te checken!

Lees ook: Netflix komt met wéér een nieuwe datingshow op een eiland