Het is weer zo ver; Netflix komt met een nieuwe datingshow, en ook dit keer bevindt het zich op een eiland. Wij vragen ons iedere keer weer af hoe onze all time favorite realityshows, als Love Island, Too Hot to Handle en Ex on the Beach worden overtroffen. Maar dit keer is het Netflix toch weer gelukt. Single’s Inferno is de realityshow waarin bloedmooie single’s op zoek zijn naar ware liefde. Dit keer echter niet de luxe die we gewend zijn van de realityprogramma’s, daar moeten ze namelijk eerst hard voor werken.

Single's Inferno
Single’s Inferno

Komt Netflix weer met een nieuwe datingshow?

Goed nieuws voor alle reality lovers! Netflix komt met wéér een nieuwe datingshow op een eiland, maar dit keer met een eigen draai. Wij kunnen niet wachten om de serie te kijken, het belooft namelijk veel goeds te worden.

Single’s Inferno

Normaal zijn we wel een beetje luxe gewend in realityprogramma’s, maar daar hoeven de deelnemers het in Single’s Inferno in ieder geval niet voor te doen. In deze Zuid-Koreaanse serie worden de flirtende singles gedropt op een verlaten eiland. Hier gaan ze op zoek naar de ware liefde, want alleen met een match mag je het eiland verlaten voor een super romantische date in het paradijs. Daarvoor moeten ze eerst dus echt wel hun best gaan doen.

Gooi je charmes maar in de strijd

Voor de single’s naar dit paradijs kunnen vertrekken, moeten ze dus eerst een match hebben. Klinkt makkelijker gezegd dan gedaan; de single’s weten namelijk niet van elkaar op wie ze kiezen. En pronken met je o-zo splinternieuwe auto of praten over je leeftijd, dat mag niet. Het gaat puur om je eigen charmes.

Meer weten over de serie? Kijk onderstaande trailer!

Lees ook: Nederland krijgt nieuw realityprogramma en Rijk Hofman is het gezicht