In totaal staan er heel wat films en series op Netflix. Het is dus niet zo gek dat jij vaak uren moet zoeken om de perfecte Netflix film of serie te vinden. Wanneer je langer opzoek bent naar een film dan dat je hem aan het kijken bent, gaat er iets mis. Wanneer je de bomen door het bos niet meer ziet staat Netflix Roulette tot je dienst!

CHIANG MAI ,THAILAND - March 31, 2018 : Close up Netflix website in laptop screen. Netflix being popular internationally.

Netflix Roulette

Heb je zin in iets nieuws? Dan is Netflix Roulette de perfecte oplossing. Via de site kan je simpelweg invoeren welke genre je voorkeur heeft, of je een film of serie wilt kijken en hoe goed de film of serie het in de ratings doet. Maak de keuze, druk op ‘spin’ en de film van vanavond staat op het scherm! Het enige nadeel is dat het systeem waarmee de keuze wordt gemaakt dat baseert op het aanbod uit Amerika dus het zou zomaar kunnen dat je een tip krijgt voor iets wat (helaas) niet in Nederland beschikbaar is. Maar niet getreurd, dan klik je gewoon nog een keer op ‘spin’ en dan staat gegarandeerd de volgende film of serie er wel tussen. De Amerikaanse en Nederlandse lijsten verschillen namelijk niet mega veel van elkaar.

Is Netflix Roulette toch niet helemaal jouw ding? Gelukkig geven wij elke week een Netflix tip om jullie ook het urenlang scrollen te besparen.