Een bijbaan naast je studie is vaak een mustje bent zelfstandig, financieel onafhankelijker én verantwoordelijk. Wat voor bijbaan neem je dan? De een neemt een baantje in de supermarkt en de ander kijkt zijn of haar vader heel lief aan voor een baantje op kantoor. Maar Tiff van de serie Bonding pakt het heel anders aan.

bonding netflix FEM FEM

Ook al is de serie al een tijdje geleden in premiere gegaan en ik Bonding al lang heb uitgekeken blijft het een serie om aan te raden. I want you to see what I saw!

Bonding

De show verscheen 24 april op Netflix en ik was gelijk verkocht. De serie heeft 7 afleveringen waarvan geen een langer duurt dan 15 minuten. Dit is perfect als je zoals ik opzoek bent naar een serie die je snel hebt uitgekeken en waar je gelijk in het diepe wordt gegooid. Bonding begint bij een ontmoeting van twee oude vrienden die op het eerste oog niet zoveel gemeen hebben. Tiff is een succesvolle meesteres die op zoek is naar een assistent. Pete is een minder succesvol ober die wat extra geld nodig heeft. Pete heeft soms nog best wat moeite met zijn geaardheid, wat een bijbaan in de wondere wereld van BDSM soms wat awkward maakt. But hey, if there’s money involved…  Wat Pete niet weet is dat hij en Tiff op het punt staan om samen een groot avontuur aan te gaan. Ja, liefde en BDSM gaan prima samen. Je moet je alleen wel even openstellen.

Wat leuk is aan Bonding is dat het meer dan het plot is. De serie leert je veel meer over de wereld van BDSM en over het leven van een part-time dominatrix. Het is écht meer dan alleen sex dus laat je verassen door Bonding!

Meer in een kerst mood? Netflix heeft zojuist hun eerste kerstserie gelanceerd. Ja, het is alles waar je op had gehoopt.