Oh my god, dit wil je zien. Eigenlijk alles waar Theo James in speelt maakt ons ontzettend blij. Maar, voor deze serie wil je direct heel je weekendplannen cancelen om hem te bingen op de bank.

Bron: The Gentlemen

The Gentlemen

Het gaat om de serie genaamd: The Gentlemen. De actiekomedie werd speciaal voor Netflix gemaakt door Guy Ritchie. De serie is afgeleid van de gelijknamige film. De serie gaat over Eddie Halstead (Theo James) die een landgoed, en de titel van zijn familie erft wanneer zijn vader komt te overlijden. Hij weet alleen niet dat zijn vader – nu komt het – een deal had met criminelen die onder de grond van het landgoed een groot drugsimperium runnen. En nee, die zijn niet van plan om te verkassen. Eddie moet komt dus voor een lastige keuze te staan: zich aansluiten bij de criminelen, of toch proberen eronderuit te komen. De serie is al even uit, maar voor iedereen die er nog niet aan begonnen is: écht even gaan kijke.

Waar het allemaal vandaan komt

De film The Gentlemen bestaat al sinds 2019. Het gaat over de Amerikaanse Mickey Pearson, die een winstgevend marihuana-imperium heeft opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het verhaal rondgaat, dat hij uit de business wil stappen, leidt dit tot complotten, omkoping en chantage. De muziek uit de film is gecomponeerd door Christopher Benstead wat alles net even een extra dimensie geeft. Het maken van de film was niet goedkoop, het kostte wel – hou je vast – €22 miljoen(!). In de film spelen dan ook fantastische acteurs: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Jeremy Strong en Hugh Grant. De link naar het personage in de serie is echter niet helemaal duidelijk.

Hottie Theo James

Mocht de inhoud van de serie je iets minder aanspreken, is het alsnog de moeite waard hem aan te zetten. Zonder Theo James zou The Gentlemen toch een veel minder charmante kijkervaring opleveren. Hij weet met kleine grijnzen en fronzen de aandacht vast te houden. Ook heeft hij een hele goede chemie met Susie, en dat is ook enorm prettig om naar te kijken.

Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis is een Britse acteur. Hij heeft in veel verschillende films gespeeld. De bekendste zijn The White Lotus en de verschillende delen van Divergent. Naast acteren kan kan hij ook nog zingen en gitaar spelen. Wij glijden even van onze stoel af. Hij speelde in een band in Londen genaamd Shere Khan. In november 2012 kondigde deze band aan voorlopig niet meer actief te zijn.

Lees ook: de film Poor Things met Emma Stone is eindelijk te streamen.