Rijke kids, alcohol, feesten en ouders die allesbehalve trouw zijn aan elkaar: de serie Knokke Off zit er tjokvol mee. Na alle laaiend enthousiaste comments over de serie zijn wij ‘m ook gaan bingen (want wat moet je anders doen met dit weer?) en we zijn fan.

knokke off serie
Bron: Knokke Off

Knokke Off

De serie Knokke Off speelt zich af in – je raadt het niet – de kustplaats Knokke. Deze kustplaats staat bekend om het feit dat er flink wat welvarende mensen wonen, en dat is dan ook precies waar de serie over gaat. De hoofdpersonages Alex en Louise zijn kinderen van rijke ouders, dus de kids hoeven eigenlijk niets uit te voeren. Ze werken niet, maar spenderen hun dagen in fancy beachclubs waar de glazen rosé in overvloed zijn.

Klinkt als een luxeleventje, maar ondertussen is er flink wat trouble in paradise. Zo zijn de ouders van deze kinderen allesbehalve trouw aan elkaar én maakt de Nederlandse Daan samen met zijn moeder (gespeeld door Anna Drijver) zijn opkomst in het Belgische oord. Zij gaan kamperen op de lokale camping en dat is niet zonder reden, de moeder van Daan heeft namelijk het vermoeden dat haar verloren zus, Claudia, door een familie in Knokke om het leven is gebracht.

Positieve reacties

De serie Knokke Off wordt door veel kijkers enorm goed gewaardeerd en staat momenteel in de top 10 op Netflix. Via Twitter stromen de positieve reacties binnen en noemen mensen de serie een “must see” en wordt het als “enorm spannend” en “geweldig” omschreven. Ook wij hebben de serie in het weekend gebinged en zijn héél positief. Wil je echter rust in je lichaam ervaren, dan raden we ‘m wel af. Want door de spanning in de serie zit je continu met een bonkend hart op het puntje van je stoel.