Helaas staat Gossip Girl al een tijdje niet meer op Netflix en hebben we Élite al minimaal 10 keer bekeken. Tijd voor iets nieuws; Netflix komt met een nieuwe serie Rebelde die de pérfecte mix is tussen Gossip Girl en Élite.

Netflix komt met nieuwe Mexicaanse serie Rebelde

Rebelde is de naam van de nieuwe Spaanstalige serie die deze week (lees: vandaag) op de streamingdienst Netflix verschijnt. De serie gaat, net als Gossip Girl en Elité, over het leven van tieners op een peperdure eliteschool. Als het aan ons ligt is dit dé mix voor een succesverhaal.

Het verhaal

Tóch is er een element wat Rebelde van de andere series onderscheidt; er is een extra element aan toegevoegd. In Rebelde gaat het veel om muziek; zo doen de leerlingen mee aan ‘Battle of the Bands’ om zo kans te maken op een carrière in de muziek.

Natuurlijk gaat dit gepaard met de nodige drama, want niet iedereen is even blij met de minder rijke kinderen op de school die zo de kans krijgen om zich muzikaal te ontplooien. Deze groep, genaamd ‘La Logia’ doet er alles aan om de arme studenten weg te jagen. En daar hebben ze héél veel voor over. De vraag blijft; wie zitten er achter La Logia?

De trailer en releasedatum

Rebelde is vanaf woensdag 5 december te zien op Netflix. Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Hieronder kun je alvast de trailer checken.

Lees ook: Deze films en series wil je zien als je Fifty Shades fan bent