Het is officieel herfst wat betekent dat het kouder wordt en we zonder schuldgevoel avonden op de bank mogen doorbrengen. Jeej! Wat is lekkerder dan een avondje met je lover op de bank hangen terwijl je wegzwijmelt bij een sexy serie of film. Deze series brengen je alvast in the mood.

Sex/Life

De naam zegt eigenlijk al genoeg, deze serie is HOT. De serie gaat over Billie Connelly die getrouwd is met een goddelijke man. Tóch denkt Billie vaak terug aan haar ex Brad, wie ze na 8 jaar weer ontmoet. Je snapt het wel, dat worden een hoop hete scenes.

Young Royals

Deze Netflix serie gaat over het leven van een jonge Zweedse prins die heel erg zoekende is naar zichzelf. Hij maakt zich als iedere andere puber druk om dingen als liefde, feesten, drank en drugs. De serie wordt interessant op het moment dat de jonge prins verliefd wordt op een jongen (wat heel ongebruikelijk is in koninklijke kringen). De liefde is zo oprecht dat geheimhouden niet gaat.

Élite

Élite is een Spaanse serie die ook op Netflix staat. En buiten de taal is het verhaal ook enorm sexy. De serie gaat over studenten die allemaal naar dezelfde elitaire middelbare school gaan, Las Encinas. En hier gebeurt nog wel eens het een en het ander als het om misdaden en overspel gaat.

Sex Education

Iedereen heeft ondertussen wel van de serie Sex Education gehoord. Het verhaal gaat over Otis wiens moeder sekstherapeut is. Om deze reden weet Otis alles op het gebied van seks. De rebelse Maeve stelt vervolgens voor om een sekstherapiepraktijk op school te openen. De hele serie staat in het thema van seks, niet alleen informatief maar ook in de praktijk. Oefening baart kunst zeggen ze.

Valeria

Valeria is wederom een Spaanstalige serie op Netflix. De serie heeft veel weg van Sex and The City en dat zegt natuurlijk al genoeg. In Valeria volgen we vier vriendinnen van tegen de 30 die hun leven op orde proberen te krijgen. Op persoonlijk gebied maar ook tussen de lakens.

Bridgerton

Wij houden van deze serie! Bridgerton gaat over de romantische avonturen van de familie Bridgerton aan het begin van de 19e eeuw. In het leven van de familie staat ‘het seizoen’ centraal. Het zijn eindeloos veel dansfeestjes waar jonge mannen en vrouwen opzoek gaan naar goed huwelijksmateriaal. Deze serie heeft veel hete bed scenes (lees: héél veel).

Outlander

De Netflix serie Outlander gaat over Claire Randall en haar man Frank, met wie ze op tweede huwelijksreis is naar de Schotse Hooglanden. Claire besluit op een dag alleen naar de plaatselijke stenen cirkel te gaan om naar een plantje te zoeken. Claire is verpleegster in het leger geweest, dus ze is heel geïnteresseerd in de geneeskrachtige werking van de plant. Ze merkt terwijl ze daar is, dat er een raar geluid van de stenen cirkel komt. Als Claire vervolgens de steen in het midden aanraakt komt ze in het Schotland van 1743 terecht. Hier ontmoet ze Jamie Fraser met wie ze veel (hete) avonturen beleeft.

Lucifer

Over de serie zelf hoeven we het amper te hebben, want alleen al bij het zien van de hoofdrolspeler houden we het niet meer droog. De duivel is wel een echte foute man, maar daar zijn wij toevallig dol op.

Lees ook: Eindelijk! Mamma Mia 2 staat vanaf vandaag op Netflix