We konden níet genoeg krijgen van het vorige seizoen van Sex Education, maar daar is dan na héél lang wachten ein-de-lijk de teaser voor het derde seizoen van de show. We hoeven ook niet lang meer te wachten tot het nieuwe seizoen op Netflix te bewonderen is: zet vrijdag 17 september maar in je agenda. Er zullen dan maar liefst 8 (!) nieuwe afleveringen op het platform verschijnen.

Wat vooraf ging

Voor wie even een opfrissertje nodig heeft: Sex Education speelt zich af op een middelbare school en volgt de levens van een aantal tieners. Een daarvan, genaamd Otis (ja, wij hebben de naam ook niet verzonnen), start een sexhulpkliniek met Maeve. Hierin komt zijn kennis die hij van zijn moeder heeft geleerd goed van pas. Dan hebben we het natuurlijk niet over hoe je de was moet doen of hoe je de tafel moet afruimen, nee: de moeder van Otis is sextherapeut.

Seizoen 3

Wat staat er in het nieuwe seizoen op ons te wachten? Er beloofd een hoop te gaan gebeuren: zo zijn Eric en Adam eindelijk officieel een stelletje (aaah!) en zien we dat Jean zwanger is. Omg! Tegelijkertijd vermaakt Otis zich prima tussen de lakens en zorgt schoolhoofd Moordale voor de nodige drama. Kom maar op met dat derde seizoen!


Lees ook: Movie night: deze films en series verschijnen in juli op Netflix!