Mocht je net zo’n film- en seriefanaat zijn als wij, dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix heeft namelijk té leuke titels aangekondigd die deze maand nog zullen verschijnen! We waarschuwen je wel: er staat vooral een groot aantal series op je te wachten in juli, dus maak je agenda leeg en plan alvast wat Netflix-avondjes in!

@obx | instagram
@obx | instagram

Atypical

We schreven eerder al over het vierde seizoen van Atypical dat 9 juli ein-de-lijk verschijnt. Deze feel-good serie over de autistische Sam en zijn omgeving die er een potje van maakt zal de losse eindjes aan elkaar knopen en tot een slot komen. Dit seizoen is namelijk ook gelijk het laatste seizoen. Dat wordt zo langzaam mogelijk de serie kijken om dat lege gevoel na het einde uit te stellen…

Virgin River

9 juli is onze lucky day, want op deze datum verschijnt ook Virgin River! Deze romantische dramaserie volgt Melinda (Mel) die verhuist naar, jawel, het plaatsje Virgin River. Eenmaal daar loopt ze tegen allerlei tegenslagen aan maar vindt ze ook liefde. Volgens Netflix kunnen we dit seizoen opnieuw allerlei soort problemen verwachten, waaronder dood, brand, voogdij ruzies en relatiebreuken. Veel goeds belooft het dus niet voor Mel, maar reken maar dat we gaan genieten van alle drama!

Heist

Fan van La Casa de Papel en waargebeurde verhalen? Dan is Heist echt wat voor jou! De serie laat namelijk elke aflevering de meest grootse overvallen uit de geschiedenis zien. Door middel van interviews en nagespeelde scènes krijg je een perfect beeld van de levensechte overvallen en krijg je een kijkje achter de schermen. Vanaf 14 juli is de spannende serie te zien. Wij zitten er al klaar voor!

Resort to Love

Oké, we hebben eindelijk een film voor je! En nog wel een perfecte film voor een movienight met je vriendinnen ook. Hoewel Netflix nog erg geheimzinnig doet over de film (er is zelfs geen trailer uit!) hebben we toch wat informatie zien te vergaren. Zo volgen we Erica, gespeeld door Christina Milian, die net haar verloving heeft afgebroken en op een dieptepunt in haar zangcarrière zit. De kans om op een chic eiland resort op te treden neemt ze dan ook zo snel mogelijk aan, niet wetende dat haar ex-verloofde precies daar gaat trouwen. Ouch! Vanaf 29 juli kunnen we deze rom-com bekijken.

@Netflix
@Netflix

Suits

Ook van Suits verschijnt het laatste seizoen van Suits al binnenkort op Netflix. Het is zoals altijd weer de vraag of de firma overeind blijft staan én met welke namen op de voordeur. Naast de rechtszaken ligt de focus natuurlijk op de liefde. Zullen we eindelijk Donna en Harvey als koppel zien? Zijn Mike en Rachel nog happily married? En hoe zit het met Louis? We zullen het allemaal te weten komen op 17 juli!

Outer Banks

Last but not least: het tweede seizoen van Outer Banks staat ook op de planning in juli! We kunnen binnenkort weer ‘de Pogues’ op avontuur volgen. Zo was seizoen 1 geëindigd met John B. en zijn crush Sarah die net een heftige storm hebben overleefd.  We zien dat ze op weg zijn naar de Bahama’s om de goudschat te vinden en om meer uit te vinden over de verdwijning van de vader van John. Eén en al spanning dus! Vanaf 30 juli is kunnen we alle romances en avonturen weer bekijken.

Lees ook: Netflix tip: deze films zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen