Was jij van plan om de zondagavond op de bank door te brengen met Netflix? Dan hebben we een tip voor je. De documentaire Tell Me Who I Am staat sinds een aantal dagen online en vertelt het verhaal van Alex, die zijn geheugen kwijt is. Het is aan zijn tweelingbroer Marcus om hem te vetellen over zijn verleden.

tell me who i am netflix FEM FEM

Tell Me Who I Am

Dit is een indrukwekkende documentaire over de tweeling Marcus en Alex Lewis. Sinds een ongeluk heeft Alex last van geheugenverlies en dus is hij volledig afhankelijk van zijn tweelingbroer Marcus. Alex heeft zijn broer nodig om meer te weten over zijn identiteit, maar zelf heeft hij niet door dat Marcus een duister familiegeheim heeft wat hij niet met zijn broer deelt. Bekijk hier de trailer:

Netflix Originals

Netflix is weer druk bezig met eigen titels en vooral voor de feestdagen hebben ze weer van alles voor ons in petto met een lading nieuwe kerstfilms.  En wat betreft documentaires raden wij ook aan om Living Undocumented te zien, een documentaire gemaakt door Selena Gomez over het leven van immigranten in de Verenigde Staten.